Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında delirten açıklama! Zuhal Topal, isyan etti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında delirten açıklama! Zuhal Topal, isyan etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
121. bölümü yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında puan krizi yaşandı!

Haftanın ilk gününde yarışan Karadenizli gelin Nermin Turan ve kayınvalidesi Ayşe Turan, menüyü yetiştirip, masayı zamanında hazırlamalarına karşın, ne yazık ki yine strateji savaşına maruz kaldılar!

Karadeniz yemeklerinin ağırlıkta olduğu menüsüne çeşitli eleştiriler gelse de gelinin aldığı düşük puanlar dikkat çekti.

Zuhal Topal, puanlama öncesinde kayınvalidelere, “Lütfen sofrada çok büyük eksikler, tamamlanmamış yemekler, eksik servis, hazır olmayan sofra olmadığı sürece çok düşük puanları kabul etmiyoruz” uyarısını yaptı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında delirten açıklama! Zuhal Topal, isyan etti! 8

Ancak bu uyarıya karşın ilk puanı veren Karanfil Hanım’ın 3 vermesini Topal eleştirdi ve “3 çok düşük bir puan geldi bana” yorumunu yaptı.

Asıl şok ise Şükran Hanım’ın puanıyla geldi. Masaya 2 puan veren Şükran Hanım, adeta bir krize yol açtı.

Zuhal Topal ve Şükran Hanım arasında yaşanan tartışmada Topal, Şükran Hanım’ın 2 vermesi üzerine “2 puan yoktu! Bu puanı kabul edemeyiz. Daha demin söyledim, puanları yazarken, eksik olmayan sofralara 1’leri, 2’leri kabul etmiyoruz! Neydi eksik olan? Lütfen düzeltin puanınızı, kabul etmiyoruz” diyerek duruma isyan etti ve değiştirmesini istedi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında delirten açıklama! Zuhal Topal, isyan etti! 9

Zuhal Topal’ı çileden çıkaran söz!

Topal, Şükran Hanım’ın menüyü beğenmediğini, 25 yıllık gelinden daha iyisini beklediğini, masa düzeninin iyi olmadığını söylemesi üzerine “Bunu söylediğimiz halde mahsus yapıyorsunuz. Biz söylüyoruz. Bunu bildiğiniz halde bile bile yapıyorsunuz. Size göre eksikti ama normalde eksik bir şey yoktu. Menü tamamen gelmişti, masa düzeni hazırdı, her şey yetişti. Bir kez daha söylüyorum, eksik gelmedikçe, 1’leri 2’leri görmek istemiyoruz, buna müsaade etmiyoruz. Takip ediyorsanız biliyorsunuz. Çekimden önce arkadaşlarımız da uyarıyor zaten” uyarısını yaptı.

“Değiştirsem de 3’ten fazla veremem” diyen kayınvalide Şükran Hanım, 2’yi silip 3 yazdı.

Zuhal Topal, masa hazır olmasa kaç puan vereceğini sorunca ise “Sıfır” yanıtını aldı ve iyice gerildi! Şükran Hanım’ın “Yetişmemiş menüye 1 verebiliriz” sözü üzerine Topal, “Masada eksik olsa 0 mı vereceksiniz? Bu masaya her şey geldi, arasında sadece 1 puan mı fark olacak? Çok saçma, eksik sofralara ancak verebilirsiniz.Bunu yapmayın sizin başınıza da aynı şeyler gelebilir. Sizin gelininiz de aynısını yapabilir, sonra çok üzülürsünüz” ifadesini kullandı.

Masadaki bu gerginlikte sonra diğer kayınvalideler Azime ve Emine Hanım ise gelin Nermin Hanım’a 4’er puan verdiler.