Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında ‘gelin asık suratlı’ deyip yerden yere vurdular!

Zuhal Topal’la Sofrada programında ‘gelin asık suratlı’ deyip yerden yere vurdular!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Hafta içi Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün yayınlanan 131. bölümünde kayınvalide Songül Hanım ve gelin Fatma Hanım’ın evine konuk olundu.

Diğer kayınvalidelerin eve girer girmez gelinin yüzünün hiç gülmediği şeklinde eleştiriler yönelttiler.

Masaya oturulduğunda kayınvalideler, gereken ilgiyi göremediklerini söyleyerek Fatma gelini eleştirdiler.

Zekiye Hanım “Bir şey sorulduğunda ters yanıt veriyor” diyerek gelini eleştirirken, Fatma Hanım da “Hem asık suratlı hem de bir şey söyleyince ters cevap veriyor” yorumunu yaptı.

Yemek boyunca her eleştiriye yanıt veren Fatma gelin, kayınvalideleri kızdırdı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında 'gelin asık suratlı' deyip yerden yere vurdular! 8

Puanlamaya gelindiğinde ise konu tekrar tartışmaya açıldı. İlk gün gelini yarışan Sevim Hanım’dan 4 puan alan gelin Fatma, bir gün önce kendi kayınvalidesinin masadaki eksiklere rağmen 5 puan verdiğini hatırlatıp puana itiraz etti.

Gelinin eleştirilerini fazla bulan kayınvalideler tepki gösterince, Songül Hanım da “Gelinim kendi hakkını savunuyor” yanıtını verdi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında 'gelin asık suratlı' deyip yerden yere vurdular! 9

Sevim hanım, “Gelinin benim vereceğim puanı bile söyledi daha ne desin?” diye konuşurken Fatma gelin de “Hakkımı savunuyorum ben” yanıtını verdi.

Puanlama sırasında Sibel Hanım da 5 puan vermesini eleştirene geline “Güleryüzlü olsaydı daha çok puan verirdim” diyerek şaşırttı.

Fatma gelin, verilen puana kızarak “Kendi gelininiz kazansın diye o puanı verdiğinizi düşünüyorum. Hakkaniyetli değilsiniz” diyerek eleştirmekten de geri durmadı!