Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalideler çok büyük bir gaf mı yaptı? Şok itiraf!

Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalideler çok büyük bir gaf mı yaptı? Şok itiraf!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalidelerin bir itirafı Topal’ı şoke etti!

Bu hafta gelinleri yarışan kayınvalideler, çekim öncesinde yemek yeyip geldikleri itirafında bulundular.

Masaya aç gelmeleri gereken ama çatalın ucuyla yemeklere bakan, binbir türlü eleştirilerle gelini ve ev sahibi kayınvalideyi çileden çıkaran kayınvalidelerin, aslında tok oldukları anlaşıldı!

Daha önceki programlarda da durum böyle miydi bilinmiyor ama herkesin merak ettiği bir olaydı kayınvalidelerin o masada neden yemek yemedikleri, çatalın ucuyla dokunup yemekleri geri gönderdikleri…

Dün yayınlanan bölümde çekim öncesi gittikleri yerde yemek yediklerini itiraf eden kayınvalidelerin bu sözleri, ekran başındaki izleyenleri de düşündürdü! Acaba, kayınvalideler masaya tok oturduğu için mi bu kadar az yeyip bir de olmadık eleştirileri arka arkaya sıralıyorlar!

KAYINVALİDELERİN GELMEDEN ÖNCE YEMEK YEDİKLERİ İTİRAFINA ZUHAL TOPAL ÇOK ŞAŞIRDI!

Haftanın 4. gününde kayınvalide Fatma Durak ve gelini Serpil Durak’ın evine konuk olundu. Yemek sırasında yaşanan bir sohbette kayınvalidelerden Zekiye Hanım’ın itirafı, masaya damgasını vurdu!

Bir gün önceki yemekten sonra rahatsızlandığını ve midesinin ağrıdığını söyleyen kayınvalide, program çekimi başlamadan önce gittikleri yerde yemek istediğini ama yiyemediğini söyledi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında kayınvalideler çok büyük bir gaf mı yaptı? Şok itiraf! 8

Zuhal Topal, çekime gelmeden önce yemek ısmarladığını itiraf eden Zekiye Hanım’a şaşkınlıkla bakarken, kayınvalideler bu sırada masada birbirlerini suçlamaya başladı.

Bu tartışmaların sonunda kayınvalidelerin gelmeden önce tavuk, pilav, salata, makarna ve patates tabağı ısmarlayıp yedikleri ortaya çıktı!

“Nasıl yani?” diyerek şaşırıp kalan Zuhal Topal, “Yemeğe geliyorsunuz, yemek yemişsiniz! Olur mu öyle şey?” diyerek duruma tepki gösterdi.

Bu arada kendi ekibini de uyaran Zuhal Topal, “Nerelere götürüyorsunuz bu kayınvalideleri? Bir kafeye götürün çay-kahve içsinler!” diyerek uyardı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında kayınvalideler çok büyük bir gaf mı yaptı? Şok itiraf! 9

Masada herkesten bir itiraf gelirken, Songül Hanım’ın “Paralar boşa mı gitsin!” yorumu ise Zuhal Topal’ı iyice şoka soktu! Topal, “Aç geleceksiniz. Yemek yemeye geliyorsunuz, yeyip gelinir mi?” diye hafif yollu kayınvalideleri azarladı.

Sibel Hanım’ın kendisini savunup “Zekiye hanımın midesi rahatsız olunca ziyan olmasın diye yedim” yorumu masada gülüşmelere neden olurken, Zuhal Topal, kinayeli bir şekilde “Ne kadar düşüncelisiniz, biri paralar boşa gitmesin, biri ziyan olmasın…Neyse hadi yemeğimizi tadalım” diyerek konuyu kapattı.

Masaya tok oturan kayınvalidelerin her şeyi eleştirmesi de ev sahibi kayınvalide Fatma Hanım’ın “Doyup gelmişler ondan beğenmiyorlar” şeklinde yorumlarına neden oldu.