Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal bu kez isyan etti ve beklenen o soruyu sordu!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal bu kez isyan etti ve beklenen o soruyu sordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta kayınvalidelerin taktik yapıp düşük puanlar vermesi, programa damga vuruyor.

Her bölümde kendi gelinlerinin puanlarını yüksek tutmak için strateji savaşı veren kayınvalideler, beğenseler de yemeklere binbir mazeret bularak çok az puan veriyorlar.

Zuhal Topal, pek çok kez kayınvalideleri ekrandan uyarmasına ve kimi zaman puanı çok düşük bulup sildirip yeniden yazdırmasına karşın, bu hafta da benzer bir durum yaşanınca isyan etti!

Sevim Hanım’ın Trabzonlu gelini Merve’nin evine konuk olunan yeni bölümde, ana yemekte somon balığı vardı ve ordövr tabağı hazırlayan gelin, özellikle portakallı helvasıyla da kimsenin itiraz edemediği bir tat yakalamıştı. Kayınvalideler her ne kadar objektif yorum yapmasa da Zuhal Topal’ın yaptığı yorumlarla izleyiciler de gelinin yemeklerinin lezzetli olduğu kanısına vardı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal bu kez isyan etti ve beklenen o soruyu sordu! 8

Fakat puanlamada yarışmacılardan en düşük 4 puan alan gelin Merve, duruma isyan etti. Kayınvalidelerden biri mazeretlerini sıraladı ve gelinle tartışmalarına karşın konu bir şekilde kapandı. Son olarak puan açıklayan kayınvalide Sibel Hanım’ın da 4 vermesi üzerine bu kez Zuhal Topal, uzun süredir puanlama konusunda yanlış yol izleyen kayınvalidelere beklenen o soruyu sordu!

Genelde beğendiği yemeklerden başlayarak birer puan veren ve en alt sınırdan puan veren kayınvalidelerin, aslında 10 puan üzerinden beğenmediklerinden puan kırarak gitmesi gerekiyor.

Fakat kayınvalideler, strateji yapıp 1’den başlayarak puanlıyor ve ortaya çok düşük puanlar çıkıyor.

Bu kez Zuhal Topal, dayanamadı ve Sibel Hanım’a 10 puandan başlayarak nelerden puan kırdığını söylemesini istedi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal bu kez isyan etti ve beklenen o soruyu sordu! 9

ZUHAL TOPAL TEK TEK SORDU: NEREDEN KIRDIN SÖYLE?

Ordövr tabağındaki mantar, humus ve böreği beğenmediği için puan kırdığını söyleyen kayınvalideye Zuhal Topal, “3 puan bunlardan kırdınız tamam. Geriye 7 puan kaldı! Başka neden kırdınız da 4 puan verdiniz?” diye sordu.

Topal’ın bu sorularını pek beklemeyen kayınvalide, lafı nasıl toparlayacağını bulamadı ve “Servis geç yapıldı” mazeretini uydurdu. İzleyenlerin de gördüğü kadarıyla hem servisi hızlı, hem de yemekleri sıcak bir şekilde masaya getirmişti Merve gelin.

Bu yanıt üzerine Zuhal Topal, “Bir şey bulamadı tabii” diyerek kayınvalideyi eleştirdi ve “Tamam hadi ondan diyelim bir puan daha gitti. Kaldı 6. Başka neden kırdınız?” diyerek Sibel Hanım’ı zorladı.

Bu kez Sibel Hanım, masa düzenini bahane etti ve masanın ortasındaki süsü beğenmediğini söyledi. “Şaka yapıyorsunuz değil mi şu an?” diyerek tepki veren Zuhal Topal, ana yemeğin sadece tek başına 4 puan etmesi gerektiğini vurgulayarak, puanlamalarda yapılan yanlışa dikkat çekti.

6 veren Fatma Hanım dışında Merve geline verilen puanların hepsinin yanlış olduğunu belirten Topal, “Durun, şu anda ben puan vereceğim. Şimdi sıra benim puanıma geldi” diyerek adeta strateji yapan kayınvalidelerin aslında kendi puanıyla nasıl oyunlarını bozabildiğine de bir gönderme yapmış oldu!

Zuhal Topal, Merve geline 8 puan verdi… Bakalım kayınvalidelerin haksız puanlarından sonra Zuhal Topal’ın puanı bu hafta da hakedenin kazanmasını sağlayacak mı?