Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yarışması hedef tahtasına oturtuldu!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması hedef tahtasına oturtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıllarda izdivaç programlarıyla ekranda yer alan Zuhal Topal, RTÜK yasağı sonrasında rotasını yemek yarışması olarak belirlemişti.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması sezon başında ekrana gelmeye başladı. İlk zamanlar program düşük reytingler alsa da daha sonra kayınvalidelerin aksi tutumları, yaşanan tartışmalar ve olaylar sonrasında program bir anda ilgi odağı olmuştu.

Hafta içi Fox TV ekranında yayınlanan programa yönelik ciddi eleştiriler de devam ediyor. Program adeta hedef tahtası olmuş durumda.

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show programında Zuhal Topal’la Sofrada programının formatıyla uyumlu bir skeç yayınlandı. Skeçte program yönelik çok ciddi eleştiriler vardı.

Skeçte bir tek Zuhal Topal’ın temsil kadın değil erkek sunucu vardı. Skeçteki format ise Zuhal Topal’la Sofrada programıyla örtüşüyordu.

“Kaynanaların gelinleri yarışmayı kazansın diye yemekleri gömdüğü, çatır çatır kul hakkı yediği yarışmamız başlıyor” anonsu ile açılan skeçte daha da ağır sözler vardı.

“Milleti birbirine düşürdüğümüz, aile kavramını, sofra adabını yerle yeksan ettiğimiz program burada bitiyor…” anonsu ile kapanan program ile adeta Zuhal Topal’ın programı hedef tahtasına oturtulmuştu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşesinde programı yazdı ve skeçteki eleştirilere katıldığını belirtti.