Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışması için Fox TV’den çok üzücü karar!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması için Fox TV’den çok üzücü karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu Zuhal Topal, bayram arası verdikten sonra geçtiğimiz hafta yeni bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Büyük ilgi gören yarışmada son hafta değişiklik yapılmış ve kayınvalideler için diskalifiye kuralı getirilmişti. Zuhal Topal, hem lezzetler noktasında hem puanlama konusunda gerçeklerle örtüşmeyen tavırlar sergileyen kayınvalideleri diskalifiye edeceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra kayınvalidelerin hem tavırları hem de verdikleri puanlar olumlu yönde değişmeye başladı.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 2. sezonunda yaşanan bu yenilikten sonra bu hafta neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Ancak programdan gelen son haberler izleyicileri üzecek. 415. bölümüyle 8 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan yeni hafta 420. bölümüyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da yayınlanacak bölümle sona erecek.

420. bölüm aynı zamanda sezon finali olacak. Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 12 Haziran itibariyle bu sezonun son programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaz ekranında program bulmakta sıkıntı yaşayan birçok izleyici bu karara üzüldü. Fox TV’nin internet sitesinde yayın akışı bölümünde cuma günü için sezon finali olduğu bilgisi de paylaşıldı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması için Fox TV'den çok üzücü karar! 7

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 3. sezonuyla da 2020-2021 sezonunda Fox TV ekranında olmaya devam edecek.

Eylül ayında programın yeni bölümlerinin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

İşte Zuhal Topal’la Sofrada 8 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan programın fragmanı: