Ana sayfa Sosyal Medya Züleyha görse kıskanır! Hilal Altınbilek’in, Bir Zamanlar Çukurova setinden samimi pozu

Züleyha görse kıskanır! Hilal Altınbilek’in, Bir Zamanlar Çukurova setinden samimi pozu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören dönem dizisinden gidenler olduğu kadar, gelenler de oldu, oluyor. Hikayesi hiç beklenmedik gelişmelerle ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova’nın iki kilit ismi Züleyha ve Demir ise dizinin vazgeçilmezleri.

Hünkar ve Yılmaz gitti ama dizinin ana çatısını oluşturan iki isim hala yerinde duruyor. Kimse beklemese de Züleyha, Demir’e aşkını itiraf etti.

İzleyenlerin hiç beklemediği bir noktaya geldi Bir Zamanlar Çukurova dizisi. Heyecanını hiç kaybetmeyen hikayesi ile birlikte oyunculuklarıyla da konuşulmaya devam ediyor.

Dizinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ve Demir’i Murat Ünalmış’ın aşağıdaki pozu ise, kamera arkasında da iki oyuncunun samimiyetini ortaya koymakta.

3 sezondur ekranda olan dizi için oyuncular aylarca birlikte çalışıyor, Adana’da yapılan çekimler nedeniyle evlerinden, ailelerinden uzakta bir hayat sürüyorlar.

Bu süreçte dostluklar gelişiyor, arkadaşlık bağları daha sıkı yaşanıyor. İki oyuncu da bunun bir göstergesi olan pozuyla dikkat çekiyor.

Hilal Altınbilek’in instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iki oyuncunun yüz ifadesinden içtenlikleri de görülmekte. Diziyi izleyenler, Züleyha ve Demir aşkında yeni bir sayfa görmek için bekliyorken gelen bu poz “Züleyha görmesin?” dedirtiyor adeta!

İşin ironisi bir yana, iki başarılı oyuncu, ekranda herkesin takdirini kazanan bir performansla her hafta atv’de ilgiyle izleniyorlar. Bu başarının arkasında uyumlu bir ekran birlikteliğinin yanı sıra, kamera arkasında da iyi bir dostluğun olduğu görülmekte.

Züleyha görse kıskanır! Hilal Altınbilek'in, Bir Zamanlar Çukurova setinden samimi pozu 7