Ana sayfa Sosyal Medya Züleyha’nın günahını aldık! Ne sinsisin Müjgan! Bir Zamanlar Çukurova’da ters köşe diye buna denir!

Züleyha’nın günahını aldık! Ne sinsisin Müjgan! Bir Zamanlar Çukurova’da ters köşe diye buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman karakterinin vedasından sonra dizinin hikayesinin artık nasıl ilerleyeceği ve izleyicileri nasıl ekranda tutacağı soruluyordu. Ancak gelen reyting sonuçları tam tersini söylüyor.. Dizi hayranları sosyal medyada senaryoya yönelik itirazlarda bulunsa da, Hünkar Yaman da ayrılmış olsa da atv’nin dizisi gücünü koruyor.

Tüm kategorilerde dün akşam yayınlanan 73. bölümü ile birincilik elde eden Bir Zamanlar Çukurova AB’de 9’a yaklaşan, tüm kişilerde 13’e yaklaşan ve ABC1 grubunda da 12’ye doğru ilerleyen reytingleri ile gerçekten çok başarılı bir sonuç ortaya koydu. 3. sezonu ile yoluna devam eden dizi, anlaşılan hikayesiyle milyonları etkilemeye ve ekran başında tutmaya devam edecek.

Yılmaz – Züleyha ve Müjgan arasındaki olaylar zinciri de bir türlü bitmek bilmiyor. Dizinin hayranları geçtiğimiz haftaki bölümden sonra Züleyha’nın yeniden hamile olduğunu sanmış ve senaryoya yönelik birçok eleştiride bulunmuştu. “Hürrem Sultan gibi her sezon hamile kalıyor” diye laf yiyen Züleyha’nın değil de Yılmaz ile onu ayırmakta kararlı olan Müjgan’ın hamilelik meselesi ortaya çıktı ve senaristler adeta ters köşe yaptı.

Züleyha'nın günahını aldık! Ne sinsisin Müjgan! Bir Zamanlar Çukurova'da ters köşe diye buna denir! 7

Eczaneye giren ve ilaç almak isteyen Züleyha’yı takip eden Müjgan, arkasında eczacıya reçetesini uzattı. İstenilen ilaçlar gebelik için verilen ilaçlar olunca ve eczacı da “Hayırlı olsun” deyince, Züleyha büyük bir şok yaşadı. Bu şok aynı zamanda izleyiciler için de geçerliydi.

Müjgan gerçekten mi hamile yoksa Yılmaz ile Züleyha’yı ayırmak için mi bir oyun oynuyor, dizi hayranları merakla bunu bekliyor.

O sahnede yaşananları videoda izleyebilirsiniz. Detaylar da haberimizin devamında yer alıyor…

Züleyha’yı küçük konağa çağıran Yılmaz, Kerem Ali’yi de bırakarak kaçmayı düşünürken, onun Demir ile mutlu pozlar vermesine kızdı! Züleyha ve Yılmaz kavga ederlerken, Müjgan’ın onları dinlediğini ve her şeyi duyduğunu da bilemediler!

Duyduklarından sonra, öfkesi daha da artan Müjgan, Züleyha eczanedeyken onu takip ederek içeri girdi. Reçetesini eczacıya verdi. Eczacı, yazılanların hamileler için olduğunu söyleyip, Müjgan’ı tebrik etti. Müjgan da hayırlısıyla Kerem Ali’ye bir kardeş geleceğini, haberi yeni aldığını, Yılmaz’ın da henüz bilmediğini ballandırarak eczacıya anlattı!

Bir an önce birlikte kaçmak için planlar yaparken, Züleyha bu duydukları ile yıkıldı!