Ana sayfa Sosyal Medya Zümre Meğreli için Gönül Dağı dizisi büyük bir kariyer fırsatı yarattı!

Zümre Meğreli için Gönül Dağı dizisi büyük bir kariyer fırsatı yarattı!

tarafından ker_def

Tam 4 sezondur her hafta birinci olarak Türk televizyon tarihine geçen Gönül Dağı, Anadolu bozkırında geçen etkileyici hikayesinin yanı sıra sanatçı kadrosuyla da büyük beğeni topluyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizide ‘Elif Hemşire’ karakterini başarıyla canlandıran Zümre Meğreli de performansıyla izleyicilerden tam puan alıyor. Dizi ile birlikte izleyicilerin tanımaya başladığı ve başarılı performansı ile de sosyal medyada övgüler alan ünlü oyuncu Elif Hemşire karakteri ile çok ilgi çekti.

Dizinin TRT 1 ekranlarına gelen ilk bölümlerinde büyük acılar yaşayan, bütün üzüntülerini Doktor Kenan’la evlendikten sonra geride bırakan Elif Hemşire, hayattaki en büyük isteği, bebeğine kavuşmak için heyecanla bekliyor.

Gözlerinden yaş eksilmeyen hüzünlü Elif Hemşire’yi artık izleyiciler gülerken ve mutlu aile tablosu içinde izliyor. Bu durumda karakterin daha önce yaşadığı hayal kırıklıklarını iyi bilen izleyicileri mutlu ediyor.

Zümre Meğreli için Gönül Dağı dizisi büyük bir kariyer fırsatı yarattı! 7

Zümre Meğreli açısından da Gönül Dağı dizisinin kariyer fırsatı noktasında büyük bir şans olduğu ortada. Genç oyuncu da bu konuya değinerek duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Bence Elif hemşire mutluluğu yakaladı diyebiliriz. Elif’in en büyük yarası kimsesizlikti. Ait olamaması, terk edilme korkusuydu oysa şimdi dünyada kökleneceği yeri buldu. Fırtına dindi. Bunun hayatta tanık olduğum örnekleri de var.

Bazı insanların bir şanssızlığı vardır, doğduklarında, çocukluklarında, hayatta hep kötü ihtimal bulur onları ama sonra bir şey olur. Biriyle tanışır, belki birini kaybeder, belki bir yere taşınır ve bir anda sanki kaderi değişir, oradan sonra su yatağını bulur. Elif için de böyle olduğunu düşünüyorum. İçindeki eksiklik birinin onu dünyadaki her şeyden çok sevmesiyle ve asla terketmeyeceğine inanmasıyla ve tabii bir aileye sahip olmasıyla bitti. Şimdi hayatının baharında.”

Elif karakteri annelik heyecanı yaşayacak ve bu durum genç oyuncu adına da farklı bir deneyim fırsatı yaratacak.

Hikayenin gücünü olumlu yönde etkilemesi beklenen Elif’in annelik halleri merakla beklenirken, Zümre Meğreli bu konuda bazı bilgiler paylaştı.

Oyuncu, “Neler yaşayacak bilmek zor ama neler hissedeceğini biliyorum bir kere çok heyecanlı mevzu kendi çocuğu olduğunda sağlıkçı kimliği kalmıyor ortada bir telaş alıp yürüyor. Hem geç sahip olabildikleri için hem de Kenan da Elif de aile konusunda yaralı oldukları için çocuğun bu konuda en ufak bir yalnızlık hissetmesine izin vermeyeceklerdir. Çok sevgi, çok ilgi, çok düşkünlük bunları yaşayacağız muhtemelen” diye konuştu.