Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi büyük hedefe kilitlendi!

Zümrüdüanka dizisi büyük hedefe kilitlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 2020 yılının dikkate değer yapımlarından birisi de Zümrüdüanka oldu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı buluşturan dizinin ilk sezonu çok iyi geçti. İlk başlarda Ceren Yılmaz konusunda izleyiciler tereddüt etseler de, genç oyuncu performansı ile kendisini kabul ettirmeyi başardı.

Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın uyumlu hali de ilk sezonda 9 bölümü yayınlanan dizinin çok iyi geri dönüşler almasını sağladı. Kapadokya’da çekilen Zümrüdüanka için şimdi daha büyük bir hedef var. Fox TV, 2. sezonunda daha geniş kitlelere ulaşmayı ve daha iyi reytingler almayı hedefliyor. Bunun için de hem karantina döneminde hem de yaz günlerinde senaryo üzerinde çalışmalar yapıldı.

İlk sezonda en ciddi rakip Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisi olmuştu. Zümrüdüanka, yeni sezonda hikayenin de derinleşmesi ile daha geniş kitleleri hedefleyecek. Ayrıca yaz aylarında Kuzey Yıldızı dizisindeki düşüş de dikkat çekmişti. 2. sezonda Show TV’nin dizisi reytinglerde geri çekilme yaşar mı, bu da bir soru işareti olarak duruyor.

Diziye yeni bir kadın oyuncunun katılması da bekleniyor. Ancak henüz bu isim netleşmedi. Netleşen gelişme ise ekibin 15 Temmuz tarihinde Kapadokya’da buluşacağı ve çekimlerin başlayacağı yönünde.

Beklentiler, pandeminin ikinci dalgası düşünülerek ilk önce stok bölümler çekmek. Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezona Eylül ayında başlaması bekleniyor.