Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi ekibinin zora anları! Mağaralara girerek kurtuldular!

Zümrüdüanka dizisi ekibinin zora anları! Mağaralara girerek kurtuldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ile birlikte başrolde yer alan Ceren Yılmaz, ikinci sezonda performansı ile hayranlarını daha da çok mutlu ediyor. Dizinin ilk sezonunda eleştiriler de alan Ceren Yılmaz, sonrasında hayranlarının gönlünü de gözüne de girmeyi başarmıştı.

Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide, Zümrüt karakteri ile tecrübesini artıran ve performansı ile de takdir alan Ceren Yılmaz, yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Ceren Yılmaz, çekimlerin yapıldığı Kapadokya’nın güzel olduğunu ama alıştığı yerlerin dışında bir bölge olduğu için zorlandığını da itiraf etti. Eylül ayının ortalarında Nevşehir’i etkileyen kum fırtınası da gündeme gelmişti. Şehir sakinlerine sıkıntılı anlar yaşatan bu fırtına sırasında dizinin de olumsuz etkilendiği ortaya çıktı.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde bölgede yaşanan kum fırtınasından da etkilendiklerini anlattı ve “Sahneyi çekemedik aslında. Bir sonraki sahnenin rengi değişmişti. Bayağı, hortum gibi bir şey çıktı” dedi.

Kum fırtınası sırasında ayakta durmakta zorlandıklarını, kapalı mekana geçtiklerini anlatan Ceren Yılmaz, bölgedeki mağaralara sığınmak durumunda kaldıklarının da altını çizdi.

Ceren Yılmaz, ismini bilmeyen ama diziyi bilenlerin kendisine Zümrüt diye hitap ettiklerini veya “renkli gözlü kız” diye de kendisine seslenildiğini anlattı.