Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, Hazar Ergüçlü ve Yasemin Allen reklam güzeli oldu!

Alina Boz, Hazar Ergüçlü ve Yasemin Allen reklam güzeli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya hesaplarında aynı zamanda yüzü oldukları markaların da tanıtımlarını yapıyor. Alina Boz, Hazar Ergüçlü ve Yasemin Allen takipçilerine farklı tarzlarını, marka yüzü oldukları ürünlerle sergiledi.

Bir giyim markasının yüzü olan Alina Boz, instagram hesabından yırtık kotu ve dekolteli kıyafeti ile fotoğrafını yayınlandı. Yakında Maraşlı isimli diziyle ekrana geri dönecek olan oyuncu, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Alina Boz, Hazar Ergüçlü ve Yasemin Allen reklam güzeli oldu! 8

Alev Alev isimli diziyle yakında Show TV’de hayranlarının karşısına çıkacak olan Hazar Ergüçlü’de dünyanın en önemli spor giyim markasının yüzü konumunda. Ünlü oyuncu da farklı tarzını, sportif halini paylaştı ve “Odaklanamıyorum” diyerek de takipçilerinden binlerce beğeni topladı.

Alina Boz, Hazar Ergüçlü ve Yasemin Allen reklam güzeli oldu! 9

Bilindiği üzere Star TV’nin final yapmaya karar verdiği İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrol oyuncusu Yasemin Allen de bir saç bakımı markasının yüzü konumunda. Ünlü oyuncu da gerçekleştirdikleri reklam çekimlerinin perde arkasından bir video yayınladı.

Yasemin Allen, “Profesyonel ekip. Çok keyifli bir çekimdi” notuyla teşekkür etti.