Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüaka dizisinde o değişiklik en çok Ceren Yılmaz’ı parlattı!

Zümrüdüaka dizisinde o değişiklik en çok Ceren Yılmaz’ı parlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz başrolü paylaşıyor. Zümrüt karakterine hayat veren Yılmaz, ilk sezon ile ikinci sezon arasındaki değişikliklerin kendisini olumlu yönde etkilediğine değindi.

Dizinin 9 bölüm süren ilk sezonunda Zümrüt’ün daha az sahnesinin olduğunu ve kendini daha az gösterebildiğini dile getiren oyuncu, ancak ikinci sezonda hikayenin değişerek Zümrüt’ün daha çok öne çıkmasının da en çok kendisini mutlu ettiğini anlattı.

Kameralara konuşan oyuncu, bu konuda şunları söyledi: “Senaryomuz değişti, o güzelleşti benim açımdan. Kendimi daha çok gösterebileceğim, daha çok yazılan bir senaryo oldu. O açıdan mutluyum. Çünkü bir öncekinde biraz daha azdı ve kendimi gösteremiyordum, ispatlayamıyordum. O yüzden şu an daha iyi gidiyor her şey.”

Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonunda izleyicilerden çok daha iyi dönüşler aldığının altını çizen Ceren Yılmaz, “Muhtemelen artık daha iyiye gidiyor dizi. O yüzden bu sezon bayağı iyi gidiyor” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Kendisini çok eleştirilen birisi olduğunu da ifade eden Ceren Yılmaz, artık kendini bir tık daha az eleştirdiğini de söyledi.

Zümrüdüaka dizisinde o değişiklik en çok Ceren Yılmaz'ı parlattı! 7

Senaryoyu gördükten sonra Zümrüdüanka dizisinin bu kadar büyük ilgi göreceğini tahmin ettiğini anlatan oyuncu, “Kendimle ilgili söylemiyorum. Ben Ceren olarak bunu bekliyordum diyemem ama senaryo ile ilgili evet” şeklinde konuştu.

“İnşallah bir sonraki için İstanbul’u düşünüyorum” diyerek şehir dışında dizi yapmanın kendisi için zor olduğunu kabul eden Ceren Yılmaz, sıcak şehirleri daha çok tercih edeceğinden bahsetti.

İzmir, Bodrum gibi yerler olursa buralarda çalışmak isteyeceğini anlatan Ceren Yılmaz, hayallerini de nazar değeceği gerekçesiyle söylemek istemedi.