Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi için bir kurtuluş umudu belirdi ama işi çok zor!

Zümrüdüanka dizisi için bir kurtuluş umudu belirdi ama işi çok zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezon farklı bir strateji izleniyor ve elinde yayına hazır birçok dizi olmasını, kötü performans sergileyen yapımlara da veda ederek, genel kanal performansında düşüş olmamasını amaçlıyor. Bu noktada da diziler büyük önem taşıyor.

Son Yaz dizisinin çekimlerinin devam ettiği Fox TV’nin ayrıca Kanunsuz Topraklar isimli bir yapım için de çalışmaları başlattığı biliniyor. Kanalın farklı dizi projeleri için de görüşmeleri sürüyor. Yani bir dönem değil, yılın tamamında elinde yeni diziler olmasını amaçlayan Fox TV, bu nedenle yayındaki dizilerin yüksek performanslı olmasını amaçlıyor.

Son Yaz dizisine yer bulması şart olan kanalın yapımlarından birisine veda etmesi gerekiyor. İşte bu noktada Mucize Doktor, Yasak Elma ve son haftalardan büyük çıkış yapan Baraj dizileri kendisini kurtarmış gibi bir hava var. Pazar akşamları da Kefaret çok iyi başlangıç yaptı. Yani bu 4 dizi yerini sağlamlaştırdı. Kaldı geriye 3 yapım. Bunlardan en zayıf görüneni Çarşamba akşamları yayınlanan Zümrüdüanka. İkinci zayıf dizi Cuma akşamları ekrana gelen Çocukluk. Cumartesi günleri ise Sen Çal Kapımı, biraz reyting yükselterek bu iki diziden bir miktar daha iyi konumda.

Ancak görünen o ki, Zümrüdüanka dizisi dün akşam yayınlanan 21. bölümü ile bir miktar reyting yükseltti. Totalde 4’lü seviyelere doğru ilerleyen yapım, biraz daha çıkış yapar ise Çocukluk ile aynı seviyeye gelecek.

Yani Fox TV’nin ileride yayınlayacağı diziler için yer bakacağı zaman ilk kurban vereceği yapım Zümrüdüanka olarak gözüküyor. Şayet Çocukluk ciddi bir düşüş yaşamaz ve 4’lü oranlarda yer almaya devam eder ise, bir miktar daha süre kazanacaktır.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolündeki Zümrüdüanka hikayesinde önemli değişiklikler yaparak, vurucu bölümlerle son 2 haftada Çarşamba günleri yerini korumak için savaşıyor. Ancak bu vurucu sahneler konusunda biraz geç kalındı. Keşke İkinci sezon başlarında reytingler düşük gelince hızlıca müdahale edilse ve hikayede önemli düzenlemeler yapılsaydı.

Zümrüdüanka ise 21. bölümdeki yükseliş iyiye işaret. Ancak Son Yaz dizisi hazırlıkları bitmek üzere, yani Fox TV, planlamalarını çok tan yapmıştı. Bakalım kanal Son Yaz dizisi için hangi projesinden vazgeçecek?