Ana sayfa Dizi İzle Masum 5 Aralık Cumartesi 258. bölümde Mira ailesine kavuşabilecek mi?

Masum 5 Aralık Cumartesi 258. bölümde Mira ailesine kavuşabilecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Masum, 5 Aralık Cumartesi akşamı 258. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Kokila, Mira’nın yaşadığını öğrenecek. Hint dizisinin bu bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak. İşte dizinin yeni bölümünden önemli detaylar:

Masum’da bugün Kokila Rada ve Tripti’nin konuşmalarını dinlediğinde Mira’nın yaşadığını öğrenir. Torununa sahip çıkmak isteyen Kokila onunla beraber eve gitmeye çalışır. Mira ailesine kavuşacak mı?

Rada Tripti’yle buluşur. Gopi de o esnada yakındaki mabette dua eder. Rada’nın Tripti’yle konuştuğunu gören Kokila gizlice onları dinler. Rada’nın Mira’yı göl kenarından alıp sakladığını, sonra da mabede bıraktığını anlatır. Torununun yaşadığını duyan Kokila büyük bir şok yaşar. Rada’nın Tripti’ye gösterdiği kızın Mira olduğunu öğrenen Kokila onlarla yüzleşir ve torununa artık zarar veremeyeceklerini söyler.

Rada ve Tripti Kokila’yı karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırır. Kokila Mira’yı da alıp eve gitmek için yola koyulur. Modi ailesi Mira’nın yaşadığını öğrenebilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel