Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un eski partneri Ceren Yılmaz, dizilerdeki en büyük eksikliği çekinmeden ortaya koydu!

Alp Navruz’un eski partneri Ceren Yılmaz, dizilerdeki en büyük eksikliği çekinmeden ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceren Yılmaz ismini birçok izleyici Zümrüdüanka dizisiyle tanıdım. Daha öncesinde de projeleri olan ve kısmen tanınan Ceren Yılmaz, asıl büyük çıkışını ise bu diziye borçlu. Kapadokya’da çekilen ve 26 bölüm süren Zümrüdüanka dizisinde ünlü oyuncu, Alp Navruz ile çok başarılı bir partnerlik süreci geçirdi.

2013 yılında sektöre adımını atan, Filinta dizisindeki Hatice karakteri ile dikkat çeken, Deli Gönül dizisindeki Şule karakteri ile de tecrübe kazanan Ceren Yılmaz, şöhreti Zümrüdüanka ile tattı. Dizinin ardından ise oyuncunun kariyeri konusunda yeni adımlar atmamasına hayranları bir hayli şaşırdı. Böyle önemli bir çıkış yaptıktan sonra projelere devam etmesi beklenen oyuncu, 1 yıldan uzun süredir herhangi bir projede yer almadı.

İlk senaryo ve ilk filmin öneminin anlatıldığı ve sinemaya gönül verenleri yüreklendirmek için düzenlenen etkinliğine katılan Ceren Yılmaz, değişen imajıyla dikkatleri çekti. Güzelliği ile yine hayranlarını mest eden oyuncu, dizilerdeki en büyük eksikliğe de değindi.

Alp Navruz'un eski partneri Ceren Yılmaz, dizilerdeki en büyük eksikliği çekinmeden ortaya koydu! 7

Ceren Yılmaz’a göre projelerdeki en önemli eksiklik senaryoda yaşanıyor. İyi bir senaryo bir yapımın her şeyi ve bunu bilenler de iyi senaryolar peşinde koşuyor. Ceren Yılmaz, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Sektörümüzde en büyük sıkıntı senaryo. Yapımcılar, oyuncular herkes senaryo sorunu çekiyor. Hatta çok iyi oyuncuların bile projeleri tutmuyor. Bunun bütün sebebi senaryo. Belirli bir tekelden çıkıp yeni insanlara yol açmak çok daha mantıklı.”

Kendisinin de bazı senaryoları olduğunu ama iddialı olmadığını belirten Ceren Yılmaz, iyi olduğunu ve ufak bir sağlık problemini atlattığını belirtti. Bir süredir yurt dışında olduğunu da söyleyen oyuncu, “Yeni geldim, artık buradayım. Şu an görüştüğüm işler var. Eğer çok güzel bir şey olursa, yazı çalışarak geçirebilirim. Normalde kış ve uzun drama gibi bir şey istiyorum” dedi.

Zümrüdüanka dizisi sonrasında yurt dışına gittiğini ve orada hem eğitim alıp hem dinlendiğini anlatan oyuncu, Türkiye’ye dönüşünde ise bir sağlık sorunu ile uğraştığını belirtti.

Bir operasyon geçirdiğini ve yeni toparlandığını anlatan Ceren Yılmaz, yakında yeniden setlere dönme konusunda istekli.

Kış sezonu için proje bakan Ceren Yılmaz, yine bir dram projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefliyor.