Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’ı Arap hayranları çok şaşırttı!

Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’ı Arap hayranları çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz, Ocak ayının ilk haftasında final yapan dizinin ardından Kapadokya’dan ayrılarak İstanbul’a dönmüştü… Ünlü oyuncu şimdilerde dinlenmeye çekildi. Başarılı performansı ve güzelliği ile hayranlarını mest eden oyuncu, şimdi yeni projeleri bekliyor.

Zümrüdüanka sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Ceren Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Katar’a gitmişti. Oyuncu, “Sevenler çok, otele gelenler oldu” diyerek Arap hayranlarının ilgisinden bahsetti.

Katar’ı çok sevdiğini ifade eden Yılmaz, Ortadoğu’da Türkiye’den daha fazla hayranı olmasının kendisini de şaşırttığını ifade etti. Dizinin henüz bu bölgede yayınlanmadığını da hatırlatan CerenYılmaz, “Daha yayınlanmadı dizimiz Ortadoğu’da ona rağmen bu durumda” diye konuştu.

Katar’a arkadaşı ile birlikte tatil yapmaya gittiğini anlatan oyuncu, 1,5 senedir tatil yapamadığını, Kapadokya’nın soğuğundan sonra Katar’ın sıcağına kaçtığını ifade etti.

“Pandemiyi bitirdim galiba kafamda” diyen oyuncu, normalleşme sürecine de çok hızlı adapte oldu. Maskesini takmayı eksik etmediğini, arkadaşları ile buluştuğunu ve çok da fazla kendisini eve kapatmadığını anlatan oyuncu, netleşen yeni bir projesinin ise olmadığını söyledi.

“Görüştüğüm bir iki bir şey var ama şu an net değil” diye konuşan Ceren Yılmaz’ın açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.