Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde bir söz ile her yer alev alev!

Zümrüdüanka dizisinde bir söz ile her yer alev alev!

tarafından ker_def

Zümrüdüanka dizisi geçtiğimiz hafta Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmuştu. Dizinin 2. bölümü de 1 Şubat Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı buluşturan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Serhat’ın Zümrüt’e söylediği bir söz var ki, her şeyi anlatıyor: “Ben ölürken bile hasrettim sana birazda sen ağla Zümrüt.” Aşağıdaki videoda detayları bulabilirsiniz.

Peki Zümrüdüanka dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacak? Düğün yeri alev alevdir… Serhat’ın dönüşü Zümrüt’ü darmadağın etmiştir. Serhat’ın da yüreği yangın yeridir. Serhat’ın dönüşüyle bayram yaşayan Demirkan Ailesi ise başlarına gelecek büyük felaketlerin farkında değildir.

Faili meçhul bir cinayete kurban giden Adil’in beklenmeyen ölümü herkesi perişan eder. Kurduğu hayallerin suya düşeceğinden korkan Ülfet karalar bağlar… Oğlunun ölümünden dolayı Zümrüt’ü suçlayan Azimet onun ölüm fermanını imzalar!

Ama bilmiyordur ki Adil son nefesini verirken Zümrüt’ü Serhat’a emanet etmiştir… Serhat aşkı mı nefreti mi seçecektir? Serhat, Zümrüt’ü Azimet ve Abbas’tan nasıl koruyacaktır? Serhat ve Zümrüt’ün aşkları küllerinden doğabilecek midir?

Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de FOX’ta! İşte 2. bölümden 3. fragman: