Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde öyle olaylar yaşanacak ki, aklınız çıkacak!

Zümrüdüanka dizisinde öyle olaylar yaşanacak ki, aklınız çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan, Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka, 17 Ekim’de çok etkileyici bir bölümle geliyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizide, herkes işlediği suçların günahını çekecek.

Dizinin 15. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri çok etkileyecek olaylardan bazı detaylar sunuldu. Abbas, tutuklanıyor ve hakim karşısına çıkartılıyor. Serhat, “Bütün günahlarının bedelini ödeyeceksin” diyerek restini çekti.

Deniz’in saltanatı da bitiyor… Diziye ikinci sezonda katılan Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Deniz ile Serhat’ın arasındaki son bağ da kopuyor. Boşanma evraklarını getiren Serhat, kendinden emin. Ama Deniz’in bir hamlesi daha var. Zümrüt ile konuşmaya giden Deniz, neler söyleyecek merakla bekleniyor.

Dizide izleyicileri çok üzecek bir gelişme daha var. Suhandan ile Hamit tam da hayatlarının en güzel anlarını yaşamaya başlayacakken, bir felaket yaşanıyor… Suhandan, rahatsızlanıyor ve Hamit’in kolları arasında kendinden geçiyor…

Zümrüdüanka hayranları, Suhandan karakterine kötü bir şey olmasını istemiyor. Hamit ile birlikte güzel günler geçirmesini isteyen dizi hayranları,senaristlere mesaj yollayarak bu ikilinin aşklarını izlemek istediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Serhat ile Deniz’in boşanma durumu da dizi hayranlarını bir hayli mutlu etti.

İşte Zümrüdüanka dizisinde 15. bölüm fragmanı: