Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde senarist bir çuval inciri berbat etti!

Zümrüdüanka dizisinde senarist bir çuval inciri berbat etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarına alınan Zümrüdüanka dizisinin 20. yeni bölümü 25 Kasım akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin reytingleri nasıl gelecek merak ediliyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Zümrüdüanka dizisinde bir aşk hikayesi kısa sürede sönüp gitti.

İzleyicilerin Serhat ve Zümrüt aşkından sonra dizide birlikte görmekten çok mutlu oldukları Suhandan ve Hamit’in aşkları, kimsenin beklemediği bir şekilde ilerliyor. Pelin Abay ile Doğukan Güngör’ün başarıyla canlandırdığı iki karakterin 20. bölümde yayınlanan buluşmalarında üzücü anlar yaşandı.

Hamit ile Suhandan buluşmasında duygular karıştı. Suhandan, “Artık ne sen üzül, ne de ben üzüleyim” diye konuştu. Hamit her şeye katlanacağını söyledi ama Suhandan kararlıydı. “Hamit bizim bu dünyada hiç şansımız yok” diyerek bu aşkın olmayacağını anlatan Suhandan’ın gözleri yaşlandı… Hamit de aşkını bir kez daha ifade etti ve af diledi…

Zümrüdüanka dizisinde senarist bir çuval inciri berbat etti! 7

“Nasıl kıydınız bu güzelim çifte, ah be senarist bunu yapmayacaktın” diye yorum bırakan dizi hayranları, bir çuval incirin berbat edildiği görüşünde… Dizide hep mi acı olacak hiç mutluluk olmayacak mı? İşte bu soruyu da soran Zümrüdüanka hayranları, SuHam ikilisinin ayrılmamasını istiyor.

Hem SuHam hem de ZümSer çiftlerinin bir türlü mutluluk yüzü göremediğinden yakınan Zümrüdüanka hayranları, hikayede hep acı ve hüzün değil, mutlu, aşk dolu anlar da görmek istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

İşte Zümrüdüanka dizisinin 20. bölümünde Suhandan ile Hamit’in buluşması ve iki aşığın gözyaşları…