Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt’ün çilesinin benzerini bir başkası yaşıyor

Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt’ün çilesinin benzerini bir başkası yaşıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gün değişikliği sonrası Zümrüdüanka yeni gününde izleyicileri ile buluşacak. 25 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek 20. yeni bölümde neler yaşanacak? Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Azimet ve Deniz’in birlikte attıkları ilk adım Serhat ve Zümrüt’ün arasındaki ilişkiyi etkilemeye başlamıştır. Serhat daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünürken Zümrüt’ün bazı duyguları değişmeye başlar.

Suhandan da Zümrüt’ten farklı değildir. Hamit ile yaşadıkları ve aralarına giren mesafe Suhandan’ı kötü etkiler. Demirkan Konağı’na dönmek istemeyen Suhandan’ın kafası hiç beklemediği bir konukla yaptığı konuşmadan sonra karışmaya başlayacaktır.

Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt'ün çilesinin benzerini bir başkası yaşıyor 7

Hamit ise babası ve Canan’ın aksi yönde telkinlerine rağmen Suhandan’dan vazgeçmeme konusunda kararlıdır. Suhandan’ı görmek istediğindeyse karşısına hiç beklenmedik biri çıkar. Kendini yeniden Demirkan ailesine kabul ettirmeye çalışan Abbas ve Hamit’in karşılaşması bir daha asla düzelmeyecek, asla geri dönülemeyecek bir sonuç yaratacaktır.

Bu olaydan sonra Demirkan ve Özgüç konaklarında hiçbir şey eskisi gibi sakin kalmayacak, iki aile büyük bir savaşa girecektir.

İşte dizinin 25 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 20. yeni bölümünden ikinci fragman: