Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisine bomba gibi bir transfer var!

Zümrüdüanka dizisine bomba gibi bir transfer var!

tarafından ker_def

2020 yılında Fox TV’nin başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan Zümürdüanka dizisinin kadrosuna çok önemli bir isim katıldı. Fox TV’den yapılan açıklamada İsmail Hacıoğlu, dizinin 2. sezonunda izleyicilerle buluşacak.

Geçen sezon Çocuk dizisi ile Star TV ekranında yer alan İsmail Hacıoğlu, harika oyunculuğu ile hayranlarını mest etmişti. Ünlü oyuncu, şimdi de Fox TV ekranında izleyicileriyle buluşacak. Sahra Şaş’ın ardından Zümrüdüanka dizisine yapılan bu transfer çok anlamlı. Zira hikayenin de çok genişleyeceği ve Zümrüdüanka’nın 2. sezona bomba gibi başlayacağını anlatıyor.

Zümrüdüanka dizisine bomba gibi bir transfer var! 7

İşte Fox TV’den yapılan açıklamının detayları: FOX’un sevilen dizisi “Zümrüdüanka”nın kadrosuna başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu dahil oldu. Dizinin 10. bölümünden itibaren “Cihan” karakterine hayat verecek Hacıoğlu, büyük sürprizler yaratacak karakteriyle şimdiden büyük merak konusu oldu.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Zümrüdüanka” dizisinin yapımını Pastel Film üstlenirken, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül, yönetici yapımcılığını ise Birsel Çıkıncı üstleniyor.

Yönetmen koltuğuna Serhan Şahin’in oturduğu dizinin senaryo süpervizörü Eylem Canpolat iken, senaryosunu Işıl Sönmez, Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor. Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri devam edecek “Zümrüdüanka”, çok yakında yeniden FOX’ta.