Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisine iki sürpriz isim katıldı!

Zümrüdüanka dizisine iki sürpriz isim katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi, yeni sezonda transferleriyle de adından söz ettirmekte. Kadın dizisindeki Ceyda karakteriyle büyük beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu da yeni sezonda diziye katılan isimler arasındaydı. İki ismin daha katıldığı gündeme geldi.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, Kapadokya’nın muhteşem manzarasında çekilmekte. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı diziye katılan iki yeni karakter, hikayeye de yeni olaylar getirecek. Bu iki isimden birisini son olarak Kadın dizisinde Hikmet ve son olarak da Halka dizisinde de ‘tamirci-Mestan’ rolüyle izlemiştik.

Usta oyuncu Melih Çardak, yeni sezonda Zümrüdüanka dizisine katılıyor. Başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan oyuncunun Zümrüdüanka dizisinde kimi oynayacağı merak konusu. Çardak’ın diziye 15 bölümde dahil olacağı öğrenildi.

Zümrüdüanka dizisine iki sürpriz isim katıldı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre diziye katılacak bir diğer isim ise Volga Sorgu. 14. bölümde Zümrüdüanka kadrosuna katılacak olan Sorgu, Kampüsistan, Avrupa Yakası, Bir İstanbul Masalı, Mehmet Bir Cihan Fatihi gibi dizilerde de rol almıştı.

Pek çok sinema filminde de rol alan Sorgu, Başka Semtin Çocukları filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Kara Köpekler Havlarken filmiyle Antalya’da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini de almıştı. Sorgu, Tatar Ramazan filminde de oynadı. Zümrüdüanka dizisinde kimi oynayacağı ise henüz belli değil…

Zümrüdüanka dizisine iki sürpriz isim katıldı! 9