Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ‘benim oğlum’ etiketiyle paylaştı, izleyenler bayıldı

Beren Saat ‘benim oğlum’ etiketiyle paylaştı, izleyenler bayıldı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, evinin bahçesinde, salonunda koşturup duran iki sevimli köpeğinin videosunu paylaştı. Oyuncu, montajladığı videoda köpeklerinin balonlarla oynadığı, havuz başında bahçede çimenlere yattığı, birbirleriyle didiştikleri anların bir videosunu instagram’da yayınladı.

Bilindiği gibi Netfilx’in Atiye dizisinde rol alıyor şu sıralar ünlü oyuncu. Eylül’ün 10’un da dizinin 2. sezonu da yayınlanmıştı. İlk sezonu ise 2019 Aralık’ta yayınlandı. Şimdilerde ise 3. sezonun çekimleri yapılmakta. Ağustos sonunda çekimler İstanbul’da başlamıştı.

Ancak verilen bir ara sonrasında yeniden 3. sezon çekimleri başladı ama bu kez Mardin’e gidildi. Tüm ekibin ve oyuncuların Mardin’deki çekimler öncesinde hazırlıklarını yaptığı süreçte Beren Saat de iki gün önce, dizide oynayan iki küçük oyuncu ile poz vererek takipçilerini mutlu etmişti.

Bu arada Beren Saat son olarak instagram’dan çok sevdiği sevimli köpeklerinin videosunu paylaştı. Saat, evinin neşesi köpeklerinin cinsini ve isimlerini de paylaşımına ekledi.

Spitz cinsi köpeğinin ismi Cimcik, Golden cinsi köpeğinin ismi ise Patron. Saat’in bu paylaşımına eşi Kenan Doğulu da kırmızı kalp emojileri ile yorum yaptı.

Saat’in paylaşımı yaparken ‘My Boyz’ (Oğlum) notu da dikkat çekti.

İşte Beren Saat’in paylaşımı:

????#Cimcikthespitz ????#Patronthegolden ????#myboyz

 

Beren Saat 'benim oğlum' etiketiyle paylaştı, izleyenler bayıldı 7