Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinin Hamit’i Doğukan Güngör’ü parlatacak yeni dizi!

Zümrüdüanka dizisinin Hamit’i Doğukan Güngör’ü parlatacak yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz ikilisi başrolde yer almıştı. Bu dizide en dikkat çeken karakterlerden birisi de Hamit oldu ve Doğukan Güngör de başarılı performansı ile büyük ilgi gördü. Pelin Abay’ın canlandırdığı Suhandan ile Hamit’in aşkı da yarım kalmış ve izleyiciler için unutulmaz bir çift olmuşlardı.

Doğukan Güngör, bir süredir Hercai dizisinin yapımcısı Mia Yapım’ın yeni projesinde başrol oynayacağı ile gündemdeydi ama bu proje henüz ortaya çıkmadı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre de genç oyuncu atv’nin etkili dizilerinden Hakim’in kadrosuna dahil oldu.

Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Ebru Özkan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Hakim dizisinin kadrosunda Doğukan Güngör’ü de izleyeceksiniz. Pazartesi akşamları yayınlanan ve ortalama reytingler alabilen Hakim dizisinde çok güçlü bir kadro var.

1996 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu Doğukan Güngör için de Hakim dizisinde bu kadar tecrübeli isimlerle bir arada olmak müthiş bir fırsat. Hem deneyim kazanma hem de usta oyuncuların tecrübelerinden yararlanmak gibi önemli bir şansı elde eden oyuncunun karakteri de belli oldu.

Doğukan Güngör, Rojhat Özsoy’un canlandırdığı Cuma karakterinin abisi Asaf olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Beşinci bölümü izleyicilerle buluşan atv’nin yeni dizisi Hakim, gelecek hafta altıncı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısında olacak. Dizinin gelecek sezon devam edip etmeyeceği konusu ise son haftalarda elde edilecek sonuçlara göre netleşecek gibi gözüküyor.

Şayet dizi devam ederse bu Doğukan Güngör için de önemli fırsatlar çıkartacak. Hem böyle etkili ve ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadro ile uzun süre bir arada olacak olan oyuncu, hem de güçlü bir dram dizisi deneyimiyle oyunculuk yeteneklerini geliştirme fırsatı elde edecek.