Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka izleyici çok bekledi, kavuşmanın ilk işareti verildi!

Zümrüdüanka izleyici çok bekledi, kavuşmanın ilk işareti verildi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 17. bölümünde büyük bir sürprize mi tanıklık edeceğiz? Dizinin 17. bölümünden paylaşılan görüntülerde Serhat ve Zümrüt’ün aşk dokunuşları var… İzleyiciler bir süredir birbirinden ayrı olan ikiliyi yeniden aşk yaşarken mi görecek? Sosyal medyada mesaj üstüne mesaj yazan ve bu iki karakterin birleşmesini isteyenler için 17. bölümde önemli gelişmeler yaşanacak.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisini başrolde buluşturan Zümrüdüanka dizisinin 17. yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Setten gelen fotoğraflar Zümrüt ve Serhat karakterlerinin duygusal anlarına işaret ediyor. O sahne büyük merakla bekleniyor. Acaba Zümrüt, Serhat’ı affetti mi? İşte kafalardaki soru bu…. İşte Fox TV’nin sevilen dizisinin 17. bölümünde yaşanacakların tüm detayı:

Zümrüdüanka izleyici çok bekledi, kavuşmanın ilk işareti verildi! 8

Abbas, Serhat’ın gazabına uğrayacağını anlayınca, çareyi kaçmakta bulur. Abbas, kendini korumaya aldığını düşünürken, en büyük müttefiki olan Azimet’i kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

Serhat ve Deniz, boşanırlar. Zümrüt, Serhat’ın aşkına daha fazla kayıtsız kalamaz. Serhat ve Zümrüt, yaşadıkları tüm acılardan sonra, mutlu olmak için her şeye karşı durmak isterler. Ancak Abbas uzakta olsa dahi, onları temelli ayırmak için, çok tehlikeli bir planın tohumlarını ekmeye başlamıştır.

Zümrüdüanka izleyici çok bekledi, kavuşmanın ilk işareti verildi! 9

Suhandan’ın inadı, onu Hamit’le olan ilişkisini bitirme noktasına getirir. Ancak Deniz’in vereceği akıl, Suhandan’ın ilişkisine başka bir gözle bakmasını sağlayacak ve ona, yepyeni bir kapı açacaktır.

Zümrüt, tüm yaşananlardan sonra bir karar alır. Zümrüt’ün aldığı kararla, sadece Serhat’ın değil, tüm konağın kaderi değişecektir.

Abbas, günahlarından kaçabilecek midir? Zümrüt’ün aldığı karar, nelere yol açacaktır?