Ana sayfa Dizi İzle Masum 31 Ekim Cumartesi 222. bölümde Urmila ve Kinjal’ın ortak planı

Masum 31 Ekim Cumartesi 222. bölümde Urmila ve Kinjal’ın ortak planı

tarafından ker_def

Masum dizisi haftanın her günü ekranda… Hint dizisi, Kanal 7’de yeni bölümü ile geliyor… 31 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 222.bölümde Urmila ve Kinjal işbirliği yapacak. Bu bölümün detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Madu Urmila ve Kinjal’i sürekli azarlar. Onun baskılarından sıkılan Urmila ve Kinjal ise birlikte plan yapar. Urmila’nın aklından ne geçiyor? Madu, Modi ailesinin evinde bir davet verir. Bu davette Urmila ve Kinjal’i sürekli azarlar. Bu duruma daha fazla dayanamayan Kinjal ve Urmila iş birliği yapıp onun esaretinden kurtulmak için harekete geçer.

Davetin kendi evi yerine Modi ailesinin evinde yapılmasını kıskanan Savita ise daveti sabote etmek için elinden geleni yapar. Fakat Gopi Savita’nın çabalarını boşa çıkarmayı başarır. Urmila’nın ev işlerini bitirmediğini gören Madu çok öfkelenir ve onun peşine düşer. Urmila ne planlıyor?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:30, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel