Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka yola geldi! Asıl sınav ise Hercai’nin hatasını yapmamak!

Zümrüdüanka yola geldi! Asıl sınav ise Hercai’nin hatasını yapmamak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – İlk sezonu çok beğenilen Zümrüdüanka dizisine yönelik, o dönemde hikaye adına eleştiriler de vardı. İkinci sezonu da İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun katılımı ile başladı ama yeni hikaye yine eleştiri konusu oldu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisini başrolde buluşturan Zümrüdüanka dizisinde ilk sezonun saflığını ve aşk dolu sahnelerini arayanlara gün doğdu.

Bir süredir Zümrüt ve Serhat arasındaki ayrılık ve kavuşamama hali izleyicileri rahatsız ediyordu. Deniz karakterinin aralarına girmesinin ardından izleyici ZümSer aşkını yeniden izlemek için sabırsızlanmıştı. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda da ilk sezonun saflığını geri isteyen izleyicilerin beklediği sonunda oldu.

Zümrüdüanka dizisinin 31 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanan 17. bölümünde Zümrüt inadını bıraktı. Deniz’den boşanan Serhat, Zümrüt’e yeniden evlilik teklifinde bulundu. O mutlu anlarda ekran başındaki izleyicileri çok memnun etti.

Zümrüt”ün teklifi kabul etmesiyle birlikte zaten çok uzatılan aşıkların ayrılık halleri de son buldu. Şimdi ise dizinin önünde daha büyük bir sınav. Atv’de yayınlanan Hercai dizisinde Miran ve Reyyan karakterlerini bir türlü mutlu etmeyen, evlilik hayatı yaşamalarına mani olan bir senaryo var. Ne zaman ikili güzel anlar yaşamak istese mutlaka başlarına bir dert geliyor.

İzleyiciler şimdi sırf diziyi uzatmak adına Zümrüt ve Serhat karakterlerinin Reyyan ve Miran gibi olmamasını istiyor. Yani, saf aşkı izleyici geri istiyor… Ekranda çatışmalar ve kavgalar ile bölünen aşk sahneleri görmek istemiyor…

Bir de dizinin final yapabileceği endişesi var ki, işte burada da iş izleyiciye düşüyor. Cumartesi akşamları destek bekleyen Zümrüdüanka için dizinin hayranları da kendi çaplarında sosyal medya paylaşımları ile destek verebilir.