Ana sayfa Dizi İzle Gün değiştiren Yemin ne zaman yayınlanıyor? Yemin 282. Bölüm Fragmanı İzle!

Gün değiştiren Yemin ne zaman yayınlanıyor? Yemin 282. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında ilk iki sezon boyunca hafta içi 5 gün boyunca yayınlanan Yemin dizisinde, 2. sezon sonunda Reyhan karakterine hayat veren Özğe Yağız ayrıldı… Gökberk Demirci, yeni katılan oyuncularla birlikte dizide kaldı ve 3. sezonda normal şekilde başlamıştı. Ancak geçtiğimiz hafta alanına ani karar ile Yemin dizisi artık Cumartesi ve Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. 281. bölümün 31 Ekim’de yayınlanmasının ardından 282. bölüm de 1 Kasım tarihinde izleyici ile buluşacak.

Yemin 1 Kasım Pazar 282. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.| Sen İçindekilerinin Kıymetini Bilmiyorsun! İşte bu söz dizinin yeni bölümüne ışık tutacak.. Peki dün yayınlanan 281. bölümde neler yaşanmıştı? Narin’in gözleri nihayet görmeye başlar. Fakat Kumru’nun gerçek yüzünü görmesi Narin’i çok öfkelendirir.

Emir, Semih’in sözlerinden sonra şok olmuştur. Feride ise otelde kalmamış gecenin bir yarısı ıssız yolda tek başınadır. Emir, Feride için endişelenmektedir. Feride’nin peşinden giden Emir’in kulaklarında Semih’in söyledikleri çınlamaktadır. Emir duygularıyla yüzleşecek mi yoksa Semih’in söyledikleri bir yanılsamadan mı ibaret? Narin artık görmeye başlamıştır ama gördüğü şey hiç de hoş bir görüntü değildir. Kumru’nun tüm sahtekarlığını gören Narin öfke doludur. Kumru bütün suçu Kemal’in üstüne atmaya çalışsa da Narin buna inanmaz. Sonunda Kumru’nun bütün kötülükleri son buldu dediğimiz anda beklenmedik bir şey olur. Narin yine zor bir kararın eşiğindedir.

Yemin Dizisi : Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar