Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’da oynayan Gökçe Eyüboğlu’ndan, Kadın dizisindeki arkadaşlarına büyük vefa

Zümrüdüanka’da oynayan Gökçe Eyüboğlu’ndan, Kadın dizisindeki arkadaşlarına büyük vefa

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinin kadrosuna bu sezonda katılan Gökçe Eyüboğlu, dizide Deniz karakteri ile yer alıyor. O’nu ekranlarda izleyip oyunculuğuna hayran kaldığımız proje ise Kadın oldu.

Yine aynı kanalda yayınlanan ve geçtiğimiz Şubat ayında ekranlara veda eden Kadın dizisindeki Ceyda karakteri ile önce çok şaşırtmış, sonra da çok sevdirmişti. Pavyonda çalışan bir kadını oynuyordu Gökçe Eyüboğlu. Başlarda dizinin aykırı bir karakteriydi Ceyda ama Gökçe Eyüboğlu, başarılı oyunculuğuyla Ceyda’yı herkese sevdirdi.

Tiyatrocu olan ve daha öncesinde çoğunlukla tiyatro projelerinde yer alan Gökçe Eyüboğlu, bundan sonra dizilerin de aranılan isimlerinden olacağını Kadın dizisi devam ederken göstermişti. Bu sezon da Zümrüdüanka’da yine başarılı performansıyla izleniyor oyuncu.

Eyüboğlu, Kadın dizisinde 3 sezon birlikte çalıştığı isimlere karşı ise hep vefalı tavırlarıyla sosyal medyada görülüyor. Oyuncu, Kadın’da Arif’i oynayan Feyyaz Duman’ın Baraj dizisi başladığında ona hemen instagram hesabından başarılar dilemişti.

Benzer bir davranışı yine Kadın dizisinde Şirin’i oynayan Seray Kaya ve Sarp’ı oynayan Caner Cindoruk için de ortaya koydu oyuncu.

Kaya, bilindiği gibi Kuruluş Osman dizisi ile Caner Cindoruk da Sadakatsiz dizisiyle ekrana döndüler. Gökçe Eyüboğlu, iki eski rol arkadaşının yeni işlerini işte böyle kutladı:

Zümrüdüanka'da oynayan Gökçe Eyüboğlu'ndan, Kadın dizisindeki arkadaşlarına büyük vefa 9

Zümrüdüanka'da oynayan Gökçe Eyüboğlu'ndan, Kadın dizisindeki arkadaşlarına büyük vefa 10

Bu arada Feyyaz Duman ve Seray Kaya da benzer vefalı tavırları gösteriyorlar. Seray Kaya, Baraj dizisi başladığında Duman’a bir mesaj göndermişti. Bu kez başarılar dileği Seray Kaya için Feyyaz Duman’dan geldi…

Zümrüdüanka'da oynayan Gökçe Eyüboğlu'ndan, Kadın dizisindeki arkadaşlarına büyük vefa 11