Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde, Demet Akbağ, yeni ve sürpriz bir dizi ile ekranlara dönüyor

Müjde, Demet Akbağ, yeni ve sürpriz bir dizi ile ekranlara dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Akbağ, uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Aslında onu geçtiğimiz haftalarda Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak görmüştük. Hayranları, sevenleri, onu çok özleyenler, kısacık da olsa Akbağ’ı izleme fırsatı bulmuştu.

Bilindiği gibi oyuncu çok sevdiği eşi Zafer Çika’yı Mart ayında bir kaza sonucu yitirmişti. Oğlu Ali Çika ve sevdikleriyle hayata tutunmaya çalışan oyuncunun yeniden setlere dönmesi ise hayranlarını çok sevindirecek bir gelişme oldu.

Akbağ’ın ismi Şahmeran isimli diziyle anılıyor. İrfan Şahin’in 1441 Productions isimli şirketinin bir yapımı olan Şahmeran dizisinde önce Deniz Çakır’ın ismi geçmişti ama yeni açıklanan kadroda yer almıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği kulis bilgisine göre Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy ile kamera karşısına geçecek.

Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yapacağı dizinin senaristi ise Erkan Birgören. Dizinin, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği Beykoz’daki konakta çekileceği de alınan bilgiler arasında.

Konak, aslında yaşanan bir yer değil. İstanbullu Gelin dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası arazisinde inşa edilmişti. Bu kez de Şahmeran dizisine ev sahipliği yapacak.