Ana sayfa Dizi Haberleri Gürkan Uygun, Pencereden Kuş Uçtu türküsünü seslendirdi / Video

Gürkan Uygun, Pencereden Kuş Uçtu türküsünü seslendirdi / Video

tarafından ker_def

Gürkan Uygun, Pencereden Kuş Uçtu türküsünü seslendirdi!

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Ali, Gülce’nin babasıyla ilgili sarsıcı gerçekleri öğrendi. Gülce’yle menajerlik anlaşmasını bozmak isteyen Ali, kendini tehlikeli bir oyunun içinde buldu.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Ali, Gülce ve babasının anlaşmasını kabul ederek büyük bir oyunun içine düştü. Bu kararı ile babası Şahin ve Derin’i hayal kırıklığına uğratan Ali, Gülce’nin babasının geçmişiyle ilgili öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşadı. Babası ile annesinin, Gülce’nin babası yüzünden yollarının ayrıldığını öğrenen Ali, Derin’le birlikte soluğu Gülce’nin karşısında aldı. Ali, anlaşmayı bozarsa 1 milyon dolar ödemek zorunda kalacağı sürpriziyle karşılaştı. Yeni bölümde Ali’nin bu oyundan nasıl kurtulacağı heyecanla beklenecek.

Şahin’den Nesrin’e aşk serenadı!

Mahallelinin baskısından bunalan Nesrin, duvarlarını indirerek Şahin’le baş başa buluşmaya karar verdi. Nesrin’e, “Ben artık koşmak istiyorum” diyerek üstü kapalı evlilik teklifinde bulunan Şahin, teklifini kabul eden Nesrin’in isteği üzerine mikrofonun başına geçti. Şahin’e hayat veren Gürkan Uygun’un seslendirdiği türkü, ekran başındakileri büyüledi.

İşte, Gürkan Uygun’un sesinden ‘Pencereden Kuş Uçtu’ adlı türkü: