Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Ayrık’la 10 numara 5 Yıldız programından müjdeli haber

İlker Ayrık’la 10 numara 5 Yıldız programından müjdeli haber

tarafından ker_def

Sevilen sunucu İlker Ayrık’ın evlerimize çocuklarla birlikte konuk olduğu aile boyu eğlencenin beş yıldızlı şov programı “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız”, artık yeni sezonda, 2 gün ekranlarda olacak! Eğlenceli şovlarıyla aile üyelerinin tümünü ekran başına kilitleyen program, 12 Ağustos’tan itibaren her cumartesi ve pazar, saat 17:30’da yepyeni sürprizlerle FOX ekranlarında!

Ekranların en sevilen yüzlerinden, başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık’ın, yapımcılığını Pervasız Yapım’ın üstlendiği projesi “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız”, 12 Ağustos’tan itibaren cumartesi ve pazar günleri, saat 17:30’da izleyicilerle buluşuyor. 12 Ağustos Cumartesi ve 13 Ağustos Pazar günü yeni bölümleriyle ekranlarda olacak bol kahkahalı programda, birbirinden yetenekli çocuklar muhteşem şovlarını sergilemeye devam ediyor. İlker Ayrık’ın ise bu hafta sonu izleyenlerine bir sürprizi var! Herkesi şaşkına çevirecek bu çok özel şovu kaçırmayın!

“İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız”; bu hafta sonu 12 Ağustos 2017, Cumartesi günü ve 13 Ağustos 2017, Pazar günü saat 17:30’da FOX’ta!