Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Akil ile Anıl Altan’ın aşk yolculuğunun hikayesi!

Pelin Akil ile Anıl Altan’ın aşk yolculuğunun hikayesi!

tarafından ker_def

pelin_akil-1-600x401

PELİN AKİL

TANIŞMA HİKAYESİ: İkimiz de aynı dizide farklı zamanlarda oynamıştık. Benim hikayem bittikten sonra o geldi. Ben eski setime arkadaşlarımı ziyarete gittiğim zaman tanışmıştık ama aramızda hiçbir şey yaşanmadı o dönem. Arkadaştık. Sonra daha sık görüşmeye birbirimizi tanımaya başlayınca kıvılcımlar, kelebekler…

İLK İZLENİM: ‘Ne kadar yetenekli ve ne kadar güzel bir çocuk. Yolu açık ve güzel yerlere gelecek işinde’ diye düşündüm. Sohbet etmeye başlayınca da mizah anlayışlarımızın ne kadar yakın olduğunu gördüm. Birbirimizi çok güldürürdük.

İLK RANDEVU: Aynen şöyle oldu. Ben yurt dışı seyahatindeydim. Anıl’la Instagram’dan da birbirimizi takip ediyorduk. Onun kendi kendine çektiği komik videolara tatilde kahkahalarla gülüyordum. Hatta arkadaşlarım gece dışarı çıktıklarında ben otelde oturup onun videolarına yorum yazıyordum. O da o sırada benim sayfamda geziniyormuş. Sonra telefondan konuşmaya başladık. Hatta şöyle komik bir yazışmamız olmuştu. ‘Keşke sen de burada olsaydın’ demiştim. O da ‘Daha ne kadar oradasınız, belki gelirim’ dedi. Ben ertesi gün döneceğimi söyledim. O da ‘Keşke tam dönerken çağırsaydın’ demişti.