Ana sayfa Foto Galeri Zayıflama isteği nelere malolabiliyor? İrem Derici’nin yaşadıkları herkese örnek olmalı!

Zayıflama isteği nelere malolabiliyor? İrem Derici’nin yaşadıkları herkese örnek olmalı!

tarafından zk zk

Zayıflama isteği nelere malolabiliyor? İrem Derici'nin yaşadıkları herkese örnek olmalı! 7

Yıllardır hastane kapısı görmeyen İrem Derici, aşırı zayıflaması sonrasında sık sık hasta oluyor. İşte bu güzellik faşizmidir! Sanatçının günde tek çeşit besinle beslendiği, günde 2 kere arpa suyu içtiği, kinoa ile beslenerek zayıfladığı, çok fazla spor yaptığı gibi pek çok haberle gündeme geliyor.
Peki, bu durum sağlıklı mıdır?

Her şeyden önce bedeninizi sevin! Bu kimine göre kilolu diye tanımlanabilir. Ben obeziteden bahsetmiyorum, balık eti değiminden yola çıkıyorum. Doktorunuza danışın, dengeli beslenin ve spor yapın! Spor yapan İrem Derici’nin yaptığı gibi değil! Çünkü eğer yeterli protein alsa kasları gelişirdi. Evet, kasları gelişirdi… Ben demiyorum ki Herkül ya da Zeyna olsun ama bir yerinden belli olurdu. İrem Derici, spor yaparken protein almışsa da bu bitkisel protein olmalı yoksa gerçekten kas yapardı.
Sabah programlarında İrem Deveci’nin anoreksia olduğu ile ilgili pek çok konuşmacı sanatçının özel hayatını paylaştı. Artık yemek yemiyormuş!!!! Eyvah, bunun tedavi edilmesi gereken psikolojik bir hastalık olduğunu bilmenizi isterim. Sürekli kendini şişman gören sabit fikir beyine yerleşiyor ve kişi tok olduğunu düşünmeye başlıyor ve aynada kendini sürekli şişman görüyor.

İrem Derici, kendine yazık etmesin!
Ses yarışması ile tanıdığımız ve çıkışı ile baş döndüren sanatçı, “bir yarışmadan star olan” belki de tek örnek. İrem Deveci’yi daha yıllarca dinlemek istiyoruz. Kendine iyi bak İrem!
B hastalıkların ne olduğunu bilmenler için nedir açıklayacağım.13. yüzyıldan itibaren zayıflık güzelliğe eş değer kabul görmeye başladı. “Yok canım, etli butlu kadınlar revaçtaydı” demeyin. Anoreksiya ve Bulumia araştırıldığında kökü 13.yüzyıla dayanıyor.