Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’ın programında Naz ile Ali arasında geçen konuşmaya dikkat

Zuhal Topal’ın programında Naz ile Ali arasında geçen konuşmaya dikkat

tarafından ker_def

Ali’den Naz’a: Benim yoluma çıkma!
Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına, stüdyoya dönen Naz ile Ali arasında geçen konuşma damgasını vurdu.

Geçtiğimiz günlerde Ali’nin, Gamze isimli talibini tanımak istemesi üzerine gözyaşları içinde programdan ayrılan Naz, dün stüdyoya geri döndü. Ali için programda kaldığını açıklayan gelin adayı, “Gamze ile olmayacağını söylemiştim, olmadı. Kimseyle de olmayacak, çünkü Ali beni seviyor” dedi.

Naz’ın sözlerine sinirlenen Ali, “Sen neden geri geldin? Benim kafamı karıştırmak için mi geldin? ‘Naz defterini kapattım’ dedim. Biz seninle olmayacağız. Benim yoluma çıkma! Burada kalıp locada oturacaksan, benim için kalma” diyerek, tepkisini ortaya koydu.

Araya giren sunucu Zuhal Topal, Ali’ye kararından emin olup, olmadığını sordu. Ali’nin kararından emin olduğunu söylemesi üzerine Topal; “Ali, o zaman ne burada ne de dışarıda Naz’la bağlantı kurma. O da yanlış anlıyor. Madem ki istemiyorsun, bundan sonra Ali ve Naz duymak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Duygularından emin olduğunu vurgulayan Ali, “Bir daha böyle bir şey olmayacak” dedi. Naz da locada kalmak istediğini açıkladı.