Ana sayfa Sosyal Medya 10 kilo vererek imaj yenileyen Pelin Karahan, hayatında bir ilke imza attı!

10 kilo vererek imaj yenileyen Pelin Karahan, hayatında bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, yeniden sahnelere dönüş yaptı. Geçen sezon Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide başrolde yer alan, ayrıca Dalgalar ve İzler isimli bir sinema filminde de bulunan oyuncu, şimdi de tiyatro sahnesinde…

Uzun süre kariyerine verdiği aranın ardından hem dizi hem sinema filmi hem de tiyatro çalışmaları ile geri dönen Pelin Karahan, ayrıca televizyon ekranında yemek programına da başladı. Oyuncu son dönemde yoğun bir temponun içinde ve bu durumdan da şikayetçi değil.

Pelin Karahan, Şaşırt Beni isimli tiyatro oyunu ile kariyerinde ilk kez sahnelerde yer aldığı için de çok memnun. Ezberinin iyi olduğunu anlatan oyuncu, çok çalıştığını ve televizyon programı da olsa bile oyuna da çalışacak zaman yarattığını söyledi.

Oyuncu, “Programlar çakıştı ama yaptım. Az uyudum, az vakit ayırdım kendime ama daha çok çalıştım” diye konuştu. Ramazan sonuna kadar yemek programının devam edeceğini anlatan oyuncu, bu süreçte birçok yemek tarifi öğrendiğini de anlattı.

Kilo konusunda da dikkat ettiğini ve yemek programında bile yemekleri sadece tattığını anlatan oyuncu, “Son dönemlerde çok kilo verdim. Spor yaptım, diyet yaptım. Şimdi daha dikkatli besleniyorum. 10 kilo verdim” diye konuştu.

Pelin Karahan, oğullarının da kendisini tiyatro sahnesinde görmesini çok arzu ettiğini belirtirken, yaz döneminde de çalışmayı planladığını anlattı. Henüz netleşen bir proje olmadığını ama çok da tatil yapmak gibi bir durumunun da olmadığını söyledi.

Tiyatro ile yaz aylarında birçok şehre gideceklerini anlatan Pelin Karahan, ayrıca başka projelerde de bulunacağını anlattı.

“Tiyatroyu bırakmam ben, inanılmaz keyif aldım ve böyle devam eder” diye konuşan Pelin Karahan, çok heyecanlı olduğunu ve sahnede kendisini iyi hissettiğini söyledi.

10 kilo vererek imaj yenileyen Pelin Karahan, hayatında bir ilke imza attı! 7

Şaşırt Beni isimli oyunun sahnelenmesinin ardından instagram’dan paylaşımda bulunan Pelin Karahan hem kendisine gelen çiçekleri gösterdi hem de duygularını şu sözlerle ifade etti.

“Dünkü heyecanımı anlatmaya kelimeler yetmez. Her şey bittiğinde sahnede duyduğumuz o alkış… tüm yorgunluklara değer, dün bir kere daha anladım ki; çok çalışırsan, sağlam ekip arkadaşlarına sahipsen ve yanında sana inanan insanlar varsa başaramayacağın hiç bir şey yok. evimi çiçek bahçesine çeviren, dün yanında olan tüm dostlar iyiki varsınız.”