Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin orijinal hikayesi bitti! Bundan sonrası resmen sürpriz!

Mahkum dizisinin orijinal hikayesi bitti! Bundan sonrası resmen sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren büyük bir merakla izleniyor Fox TV’nin reyting birincisi dizisi Mahkum dizisi. Hızlı bir çıkış ile başlayan dizi, aksiyonu ve tempoyu hiç düşürmeden Perşembe akşamlarının favori dizisi olmayı da başarıyor. En yakın rakibi Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi ile de kıyasıya bir yarış içinde.

Mahkum dizisini izleyenler, özellikle İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğuna her bölüm şapka çıkarıyorlar. Onur Tuna ile birlikte başrolde yer alan Hacıoğlu, ikiz kardeşini öldüren ve yerine geçen sorunlu, travmatik bir kişiliğe hayat veriyor.

Dizinin başrollerinde yer alan isimlerden Seray Kaya’nın ayrılışı ve diziye yeni dahil olan Talat Bulut’un Sinyor karakteriyle gelişi, son haftaların en dikkat çeken hikayesiydi. MF Yapım imzalı Mahkum dizisi, Güney Kore yapımı Innocent Defendant isimli diziden uyarlanmakta.

İzleyiciler bir süredir dizinin orijinaline atıf yaparak, hikayenin bitmeye başladığına vurgu yapıyordu sosyal medyadan. Dizi devam ederken 5. bölümde bu soruna dikkat çekmişti izleyenler. Orijinal hikayenin kısa sürede bitmesi ile birlikte, bundan sonra Mahkum’un hikayesi tamamen sürpriz!

Mahkum dizisinin orijinal hikayesi bitti! Bundan sonrası resmen sürpriz! 8

Senaristlerin hikayeye şimdi kaldıkları yerden kendi kurgularıyla devam etmesi gerekiyor. Televizyon ekranında 120 dakikayı geçen bölümler, dizilerin hikayelerini de zora sokmakta. Yabancı yapım dizilerin hikayeleri 10-12 bölümde sona ererken, Türkiye’de bu sürenin çok daha uzaması nedeniyle hikayelere yeni olaylar eklenmek durumunda kalınıyor.

Ancak görünen o ki Mahkum’un orijinal hikayesi kısa sürede tamamlanmış! Reytingleriyle beğeni toplayan dizi, 2. sezonda da devam edecek. Fakat bundan sonra senaristlerin diziyi ayakta tutmak ve ilgiyi düşürmemek adına çok daha fazla çalışması gerekecek gibi görünüyor!

Mahkum dizisinin orijinal hikayesi bitti! Bundan sonrası resmen sürpriz! 9

Mahkum dizisindeki olaylar, Innocent Defendant’la bire bir aynı gitmekteydi. Hikayeye eklemeler yapılmadığı için, kısa sürede tüm hikaye harcandı! Dolayısıyla normalde 18 bölüm süren dizinin orijinal hikayesi bitti! Bu hafta Mahkum’un 18. bölümü yayınlandı. Birebir hikayesi uyarlanarak aynı süreçte bitirildi hikaye.

Artık Mahkum, yerli senaristlere emanet! 18 bölüm boyunca devam ettirilen heyecanın sürüp sürmeyeceğini ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz. İzleyiciler, hikayenin çok çabuk başından sonuna gelinmesi nedeniyle endişeli!

İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 101

Sosyal medyada yapılan bazı yorumlarda izleyicilerin özellikle hapishaneden kaçma sahnesinden sonra eski tadı alamadıklarını anlattıkları görülüyor. Mesajlarda, Sinyor karakterinin girişiyle hikayenin çok farklı bir hale dönüştüğüne de dikkat çekilmekte. İzleyici, senaristlere mesajlarıyla yol göstermeye çalışıyor. Ancak dizinin bundan sonraki akıbeti de büyük merak konusu olmaya başladı…

İşte dizinin sıkı takipçilerinden gelen son yorumlardan bazıları… Gelen eleştirilerde benzer noktalara işaret ettikleri görülüyor. Bakalım senaristler bu durumu nasıl toparlayacak? İzleyip göreceğiz…

İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 102 İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 103 İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 104 İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 105