Ana sayfa Dizi Haberleri 10 yıl önce Annem dizisini yazdı, servet kazandı!

10 yıl önce Annem dizisini yazdı, servet kazandı!

tarafından zk zk

Yerli diziler dünya piyasasında ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak ünlü senarist Gamze Özer’in 2007 yılında yazdığı dizi Meksika’ya satılınca Özer, küçük bir servet kazandı…

Özer, bugüne kadar “Sihirli Annem”, “Kınalı Kar”, “Acemi Cadı” ve “Hanımın Çiftliği” gibi büyük ses getiren dizileri kaleme almıştı. 32. Altın Kelebek TV Yıldızları Ödül Töreni’nde “Sihirli Annem”le “Jüri Özel Ödülü” de kazanan Özer’in 10 yıl önce yazdığı “Annem” dizisi, son olarak Meksika’ya satıldı. Kanal D’de iki sezon ekrana gelen Gold Film imzalı dizinin 64 bölüm olarak yapılan satışından Özer’e 178 bin dolar yani yaklaşık 700 bin TL ödeme yapıldığı öğrenildi.

Veli Çelik, Taner Akvardar, Adnan Güler ve Faruk Teber’in yönetmen koltuğuna oturduğu Annem dizisinde Vahide Perçin ile Talat Bulut başrolleri paylaşmıştı. Diğer rollerde Duygu Yetiş, Ali Erkazan, Seda Akman, Tuncer Salman, İlhan Şeşen ve Emel Göksu’nun seyirciyle buluştuğu dizi, Musa ile Zeynep’in büyük aşkını beyazcama taşımıştı.(Medyatava-Birsen Altuntaş)