Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Joy Foster için ağır konuşan Hınçal Uluç sadece bir cümlesi için pişmanlık yaşıyor!

Defne Joy Foster için ağır konuşan Hınçal Uluç sadece bir cümlesi için pişmanlık yaşıyor!

tarafından ker_def

Sabah gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, 2 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Defne Joy Foster için söyledikleri hala akıllarda… Şüpheli bir ölüm olayı ve ardından yaşanan mahkeme süreçleri ve akılları kurcalayan detaylar…

Defne Joy Foster konusunda birçok kişi hala tüm gerçekleri bilmediğini düşünüyor. Sabah gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç ise aradan geçen 9 yılın ardından bir öz eleştiri yaptı.

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği, başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında izleyicilerle buluştu. Konuk olan isim Hıncal Uluç idi ve Defne Joy Foster ile ilgili soruyu da yanıtladı.

Jülide Ateş, Hıncal Uluç’a Defne Joy Foster’ın vefatının ardından Uluç’un yazdıklarını sordu ve “Defne Joy Foster için yazdıklarına pişman mısın?” sorusunu yöneltti. Uluç bu soruya şöyle yanıt verdi: “Sadece son cümlesine, yazmasam daha iyi olurdu; su testisi su yolunda kırıldı demeseydim… Geri kalan her satırının altına her gün imzamı atarım. Bir yanda bekar bir erkek var, bir yanda 6 aylık bebeğini evde bırakıp, bir erkekle bara giden bir anne var, o barda tanıştığı bir erkeğin evine gidiyor. O cümleyi yazmamam lazımdı.”