Ana sayfa Dizi Haberleri 12 Eylül reyting sonuçlarında Mucize Doktor olay yarattı, Şampiyon kötü başladı!

12 Eylül reyting sonuçlarında Mucize Doktor olay yarattı, Şampiyon kötü başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında dün akşam Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu gibi önemli isimleri buluşturan Mucize Doktor ilk bölümü ile ekrandaydı.Star TV’de yaz ekranının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım izleyici ile buluştu. TRT1 ekranında ise Şampiyon dizisi ilk kez hayranlarının karşısına çıktı.

12 Eylül Perşembe gününün heyecanla beklenen reytingleri ortaya çıktı. Mucize Doktor dizisi hem total hem AB hem de ABC gruplarında birinci sırada yer alarak müthiş bir ilgi gördü. Dizi daha ilk bölümüyle ABC1 hedef kitlede 8,53 reyting ve 24,00 share, AB hedef kitlede 8,35 reyting ve 24,37 share, TOTAL hedef kitlede ise 7,69 reyting ve 22,19 share alarak Perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Mucize Doktor dizisinin tekrar bölümünün de ikinci sırada yer alması ayrıca diziye gösterilen ilgiyi anlatıyordu.

Star TV’nin sevilen yazı dizisi Benim Tatlı Yalanım totalde 5, AB grubunda 4. ve ABC grubunda da 4. sırada kendisine yer buldu.

TRT1 ekranında yayınlanan Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Emir Özyakışır ve Erkan Avcı’yı buluşturan Şampiyon dizisi ise beklentilerin altında kaldı.

Büyük bir iddia ile yayına başlayan Şampiyon dizisi totalde 7. sırada yer alabildi. AB grubunda 8. olabilen dizi ABC grubunda ise 7. sırada kendisine yer buldu.

Reytinglerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarısı da yine ilk 10 tablosuna yansıdı.

12 Eylül reyting sonuçlarında Mucize Doktor olay yarattı, Şampiyon kötü başladı! 7