Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı!

Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Tutunamayanlar dizisinin yeni versiyonu Tutunamayanlar Çevrimiçi geçen hafta ilk bölümü ile ekranda yerini almıştı. İzleyicilerin beğendiği projesinin ikinci bölümü 28 Nisan Salı günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca dizinin 21.30’da yayınlanacağını da hatırlatalım.

İşte dizinin 2. bölümünde yaşanacakların detayı: Tarık, sahurda hiçbir şey yememiş, içememiş Ramazan’ın ilk gününde oruç tutmakta zorlanmaktadır. Hayatında ilk kez oruç tutan İrem ise büyük mutluluk ve merak içindedir. Ramazan hakkında sorduğu ilginç sorularla Tarık’ı zorlamaktadır.

İrem’in iş arayışına yardımcı olmak isteyen Tarık, İlhan ve Lütfü’ye danışır. Onların önerdiği işleri beğenmeyen Tarık, evden yapılabilecek farklı işler dener ancak başarılı olamaz. Tarık, online oyun oynayarak internet fenomeni olmaya karar verir.

İlhan ise karantina sürecini tamamlamış, Lütfü’nün balkonuna gelmiştir. Diğer taraftan Lütfü’nün başı İmtiyaz’ın yeni verdiği görevle beladadır.

Mizahı bol, izlemesi keyifli yeni bir bölümle Tutunamayanlar Çevrimiçi, 28 Nisan Salı saat 21.30’da TRT 1 ekranlarında!