Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın Yaprak Dökümü dizisinde inanamadığı olay!

Gökçe Bahadır’ın Yaprak Dökümü dizisinde inanamadığı olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gökçe Bahadır, Perran Kutman ile birlikte Hayat Bilgisi dizisinde 2003-2005 ylılarında aynı sette bulunmuştu. Kutman’dan çok şey öğrendiğini söyleyen oyuncu, asıl çıkışını ise Yaprak Dökümü dizisinde gerçekleştirdi.

İbrahim Selim’in youtube programına katılan oyuncu, Türk dizi efsanelerinden olan Yaprak Dökümü dizisinı çok özlediğini söyledi.Leyla Tekin karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından tanınmış ve sonrasında hep başrollerde yer almıştı.

Yaprak Dökümü dizisini çok özlediğini ve kendisini de şanslı hissettiğini belirten Gökçe Bahadır, şöyle konuştu: “Özlüyorum tabii ki, özlemez olur muyum? Çok güzeldi, çok güzel bir ekipti, çok güzel bir işti. Benim için müthiş bir deneyimdi. Şimdi hala tekrarları veriliyor. Yıllardır, biteli 10 yıl oldu ama hala izleniyor. Neredeyse bugün bile heyecan verici sahneleri oynadığı o kadar az ki. Neredeyse her bölüm çok heyecan verici 2 sahnem oluyordu.O aklımda, çok şanslı hissediyordum kendimi. Müthiş bir iş olarak buluyorum şimdi baktığımızda. Çok özel bir iş olarak buluyorum.”

Gökçe Bahadır'ın Yaprak Dökümü dizisinde inanamadığı olay! 7

O dönemde yapılan dizilerin çok güçlü yapımlar olduğunu hatırlatan Gökçe Bahadır, Aşk-ı Memnu örneğini verdi. Oyuncu, “O dönem öyle bir furya vardı. Aşk-ı Memnu… Yaprak Dökümü… Zaten senaristlerimiz de aynıydı. Biz inanamıyorduk, bir yanda Yaprak Dökümü’nü yazarken, bir yandan Aşk-ı Memnu’yu aynı anda yazıyorlardı.Biz inanamıyorduk,nasıl böyle bir şey olabilir diye” şeklinde konuştu.

Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü dizilerinin senaristleri Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç idi. O dönemde Yaprak Dökümü’nün kıymetini bildiklerini ifade eden Gökçe Bahadır, “Bir daha böyle işler olacak mı? diye soruyorduk birbirimize. Bir daha da tekrarı olmadı” dedi.