Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nesrin Cavadzade saçlarını mı kazıtacak?

Nesrin Cavadzade saçlarını mı kazıtacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinde Şahika olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade,45 gündür karantinada olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu,Yasak Elma dizisinin setinde çalışmaların durduğu mart ayının ortalarından itibaren evine kapanmıştı.

Koronavirüsten korunmak adına evinden çıkmayan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekiyor. Esprili paylaşımlarda bulunan oyuncu, sempatik halleri ile göz dolduruyor.

Nesrin Cavadzade saçlarını mı kazıtacak? 8

Nesrin Cavadzade, “Kafamı kazımakla, bu saçın her teline kurban olayım arasında gidip geliyorum” mesajıyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Esprili bir paylaşım yapan oyuncuya Eda Ece, “Neslihan benimkini kesti, ona gidersen kesebilir” diye mesaj yolladı. Cavadzade ise saçlarını kesmekten değil kazımaktan bahsettiğini belirten bir yanıt verdi.

Eda Ece bugün Neslihan Yeşilyurt’un doğum günü dolayısı ile paylaştığı mesajında saçlarını kestiğini de söylemişti.

Nesrin Cavadzade saçlarını mı kazıtacak? 9

Eda Ece, Neslihan Yeşilyurt için aşağıdaki mesajı yazıp,sonra da silmişti:

“En yakın arkadaşımsın neye ihtiyacım varsa ona dönüşürsün! Saçımı bile kestin karatinada. Benim esprilerimden açık ara en iyi sen anlarsın! Çok insan tanıyoruz şu hayatta ama ruh herkesle eşleşmiyor akıllı. Her zaman yanındayım şu bizi delirten dünyada. Çok seviyorum seni Neslim, İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun.”