Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ve Özge Gürel seçiminin perde arkası!

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ve Özge Gürel seçiminin perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman ve Özge Gürel hayranlarına Bay Yanlış müjdesi!Bay Yanlış dizisi, Türkiye’den daha çok yabancı ülkelerdeki dizi hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Can Yaman’ın karakteri nasıl olacak? Özge Gürel ile yıllar sonra yeniden buluşmaları nasıl bir enerji ortaya çıkartacak? Dizinin hikayesi, çekim mekanları, kostümleri derken meraklı izleyiciler heyecanla tüm bu detayları bekliyor.

Dolunay dizisinde birlikte rol alan Can Yaman ve Özge Gürel’in özellikle yurt dışında büyük başarı kazanmaları, Bay Yanlış dizisinin de tamamen yurt dışı dinamikler düşünülerek oluşturulduğu algısını veriyor.

Can Yaman’a Türkiye’de gösterilen ilginin, yabancı hayranları kadar havalı ve etkili olmadığını söyleyebiliriz. Bay Yanlış dizisiyle ilgili Türk hayranlar büyük bir heyecan dalgası yaşamıyor.

Ancak yurt dışındaki dizi hayranları her detayı merak ediyor. O detaylardan bazıları da ortaya çıktı. Çekimler 28 Mayıs’ta başlayacak. Yani dizi ile ilgili ilk fragman, afiş Haziran ayının ortalarında gelecektir.

Gold Film imzalı dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yapacak. Bay Yanlış dizisinin yurt dışı satışlarının da Erkenci Kuş gibi olması hedefi var. Bakalım gerçekleşecek mi?

Can Yaman’ın canlandıracağı Özgür karakteri; zengin, hayatı çok takmayan, aşka inanmayan rahat bir karakter. Zengin olmasına rağmen bir restoran bar işletmecisi.

Özgür, Ezgi’nin aşkta olan başarısızlığını görünce ona aşk koçluğu yapmayı teklif eder ve hikayeleri orada başlar. Özge Gürel, Ezgi karakterini canlandırıyor.