Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde beklenen karar alındı!

Kuzey Yıldızı dizisinde beklenen karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’de ilgiyle izlenen Kuzey Yıldızı dizisi neredeyse 2 ay sonra yeniden sette çalışmalara başlayacak. Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayının 3. haftasında Ordu’daki çekimler durdurulmuştu.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisinde yeni bölümlerin çekimlerinin başlayacağına yönelik ilk işareti yönetmen Ersoy Güler, geçtiğimiz gün instagram hesabından “Nerede Kalmıştık” yazılı bir paylaşım yaparak göstermişti.

Dizinin çekimlerinin 20 Mayıs Çarşamba günü itibariyle başlaması planlanıyor. İstanbul’dan farklı şehirlere seyahat yasağı nedeniyle ekibin bu konuyu izin alarak aşacağı belirtiliyor.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisi, reytingleri ile büyük başarısını kanıtlamıştı. Komedi performansıyla ekranda farklı bir hava yaratan Kuzey Yıldızı şimdiye kadar 27 bölümü yayınlandı.

Dizinin yeni bölümlerinin Haziran ayından itibaren izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ayrıca Kuzey Yıldızı’nın yaz arası vermeden devam edeceği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.