Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadar tesadüf olur! Hazal Kaya’dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı şaşırttı

Bu kadar tesadüf olur! Hazal Kaya’dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı şaşırttı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisiyle gelen Hazal Kaya, şu sıralar bir film projesinde yer alıyor. İnternet fenomeni Aslı Kızmaz’ın kitabı ‘Benden Ne Olur?’dan uyarlanan filmde Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci de rol alıyor.

Ünlü Oyuncu, Ezgi Mola’nın Youtube kanalında yayınlanan ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ isimli programına konuk oldu. Araç içinde çekilen ve Ezgi Mola’nın evinden aldığı Kaya ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Hazal Kaya, film projesinin ardından sonra bir dizi projesinde de yer alabileceğini belirtti .

Bu arada kariyerinde önemli bir yere sahip olan Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili hiç bilinmeyen bazı gerçekleri de ilk kez anlattı Kaya. Dizide oynadığı Nihal ile kendisinin aynı süreçlerden geçtiğini ifade eden Hazal Kaya, onunla bir hafta arayla mezun olduğunu ve dizideki gibi aynı dönemde üniversite sınavına girdiğini anlattı.

Bu kadar tesadüf olur! Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı şaşırttı 7

Nihal ile aynı anda sınava girip, aynı yerde mezuniyet tesadüfü…

Aşk-ı Memnu şimdi çekilse yine kabul edeceğini anlatan Hazal Kaya, “Benim için şöyle zordu. Ben çok ergendim o zaman. Mesela Nihal mezun oldu, ben mezun oldum, Nihal üniversite sınavına girdi, iki hafta sonra benim üniversite sınavım vardı. Hatta Nihal’in mezuniyeti Esma Sultan’daydı, benim mezuniyetim de Esma Sultan’daydı. 19 yaşındayım, liseye gidiyorum” açıklamasını yaptı.

Hazal Kaya, sosyal medyanın Aşk-ı Memnu zamanında olmamasını da şans olarak niteliyor oyuncu. O dönem sosyal medya olmadığı için izleyicilerden gelen olumlu ya da olumsuz tepkileri ölçemediklerini söyleyen Kaya, sadece reytinglerden dizinin gidişatını anladıklarını söyledi.

Aşk-ı Memnu’nun o dönemde ortalığı yıktığının farkında bile değillermiş…

Sosyal medya ile bazı durumların da değiştiğini ifade eden Hazal Kaya, “O dönem mesela setin önüne gelenler vardı, izlemek ya da bizi görmek için. Onları görüyorduk ya da sokakta fotoğraf çektirmek istiyorlardı. Onun dışında iki evden birinde izleniyoruz falan hiç öyle bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Şu anda diziler ve oyunculara gelen sosyal medya mesajlarının kimi zaman moral bozduğunu ifade etti Hazal Kaya “Neden bu kadar zor sevgi ve takdir” diyerek de özellikle yapılan olumsuz mesajlara da tepkisini ortaya koydu.

Bizim Hikaye dizisi devam ederken annesinin kanser olduğunu öğrenmişti oyuncu. O süreçte zor günler geçiren Hazal Kaya, yaşadıklarının kendisini değiştirdiğini anlatarak “Artık kendimi ifade etmek istiyorum. O işte yazılan çizilen, hani hep röportajlar aynı olur ya korkudan, şimdi sosyal medyada hayır öyle demek istedim, şunu demek istedim diyebildiğim için biraz daha özgürleştirdim kendimi” diye konuştu.

Sohbetin tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…