Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, Bizim Hikaye’den sonra yeni dizi projesi ile ilgili ilk kez konuştu

Hazal Kaya, Bizim Hikaye’den sonra yeni dizi projesi ile ilgili ilk kez konuştu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, son olarak 2019’un Mayıs ayında ekranlara veda eden Bizim Hikaye dizisinde Burak Deniz ile başrolde oynamıştı. Kaya, dizinin son üç ayında ise hamile olduğunu öğrenmişti. Meslektaşı Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, geçtiğimiz yıl Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti.

Araya pandemi sürecinin de girmesiyle Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yle ilgilendi ve bir projede yer alamadı. Yaz sezonunda ise hayranlarını mutlu eden bir projeye başladı. Kaya, Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde Onur Tuna ile başrolde yer alıyor. Enis Arıkan, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu, Cem Belevi gibi isimlerin de yer aldığı filmin çekimleri halen sürüyor.

Kaya’nın televizyon ekranında yer alıp almayacağı ise merakla bekleniyordu. Ünlü Oyuncu, meslektaşı Ezgi Mola’nın Youtube kanalına konuk oldu. “Tanınmış Kişileri Seviyorum” programında keyifli bir sohbet gerçekleştiren ikili, izleyenlerini de sohbetleriyle mutlu ettiler.

Hazal Kaya, Bizim Hikaye'den sonra yeni dizi projesi ile ilgili ilk kez konuştu 7

Özellikle Hazal Kaya hayranlarının bu sohbetten büyük keyif aldıkları ve oyuncunun yeni bir dizi projesi ile ilgili açıklamasından hayli memnun oldukları da yorumlara yansıyor. Kaya, Bizim Hikaye dizisinden sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor desek yeridir…

Hazal Kaya, “Benden Ne Olur?” filmin ardından bir diziye başlayabileceğini şu sözlerle dile getirdi: “Sonra da galiba bir dizi olacak ya. Bilmiyorum çok içimin ısındığı bir iş var, bakalım, ben kendi şartlarımı uydurabilirsem çok istiyorum.”

Kaya’nın yeni sezonda bir dizide ekranda yer alması çok da uzak bir ihtimal değil gibi duruyor. Oyuncu oğlu Fikret Ali’nin çalışmasına engel olmayacağını da zaten hamileliğinin 3 ayını çalışarak geçirdiğini ifade ederek belirtmiş oldu.

Bu da demek oluyor ki Hazal Kaya hayranlarının onu yeni bir dizide ekranda görme ihtimali giderek artıyor…

Sohbetin tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…