Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciyi şoke eden itiraf! Finale mi gidiyor?

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciyi şoke eden itiraf! Finale mi gidiyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi Sen Çal Kapımı, yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi olarak ekranlarda yer almaya devam ediyor. Reytingleri diziyi yeni sezona da taşıdı ve izleyici de bu durumdan hayli memnun. Dizinin gidişatını da yeni sezonda reytingler belirleyecek. Diğer kanallardaki dizilerin de ekrana gelmesiyle Çarşamba akşamında hız kaybetmeden yoluna devam ediyor.

Dizinin yalnızca televizyonda aldığı reytingler değil, sosyal medyadaki dikkat çeken bir kitle tarafından takip edilmesi de büyük avantajı. Yayınlanan her fragmanının 15 milyonun üzerinde görüntülenmesi, dizinin yeni sezonda da enerjisini yüksek tuttuğu ve izleyenlerin hale ilgisini koruduğunu gösteriyor.

Yani dizi final falan yapmıyor, en azından şimdilik böyle bir durum söz konusu değil. Fox TV’de ekrana gelen dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 10. bölümüyle tüm kategorilerde birinci çıkması da zaten böyle bir ihtimalin şu anda olmadığını gösteriyor.

Ancak izleyici, 11. bölüm tanıtımını izlediğinde sosyal medyadan bir kafa karışıklığı yaşadığını yorumlarıyla ortaya koyuyor. Zira, hemen hemen tüm romantik komedilerde olduğu gibi bir aşk itirafının gelmesi, genelde dizilerin sonlarına doğru yaşanır. İzleyici, o cümleyi duymak için aylarca bekler. Yorulur, sinirlenir, kızar, izlemeyeceğini söyler ancak yine de diziden kolay kolay vazgeçmez.

Bazen de aylarca süren bir süreç başlar ve hayal, rüya sahneleri çıkar sevdiğini söylese bile dizinin kahramanları. Fakat görünen o ki Sen Çal Kapımı dizisi, 11. bölümde izleyenlerini biraz şaşırtacak. Zira sözleşmesi biten Eda ile Serkan’ın ayrılacağı anda duyulan sözler, izleyenleri çok şaşırttı.

Yeni bölümün tanıtımında hüzünlü bir veda sahnesi yaşanırken, İtalya’ya gitmek üzere yola çıkan Eda’yı Serkan durduracak ve ona “Eda gitme, sana deli gibi aşık oldum” diyecek. Bu tür sahneleri defalarca kez izleyenler tabii doğal olarak “Dizi final mi yapıyor? Nasıl yani? Gerçek mi bu? Hayat sahnesi olabilir mi?” şeklinde yorumlarla inanamadıklarını ifade ediyorlar sosyal medya yorumlarında.

Görüntülere bakılırsa bunun bir hayal sahnesi olma ihtimali yok gibi. Dolayısıyla 11. bölümde bu sözleri Serkan’dan duyacağız. Ancak izleyici tabii bu sözleri dizinin tam da son sahnesinde duyacaklarını ve olayın devamının bir sonraki haftaya sarkacağını da tahmin ediyor…

Bakalım bu itiraf Serkan ve Eda’yı olduğu kadar Sen Çal Kapımı dizisini nereye götürecek?

İşte 23 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı 11. bölüm 2. fragmanı: