Ana sayfa Sosyal Medya Nerde Şirin, nerde Seray? Kadın’ın Şirin’i Seray Kaya, tarzıyla çok şaşırttı

Nerde Şirin, nerde Seray? Kadın’ın Şirin’i Seray Kaya, tarzıyla çok şaşırttı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Seray Kaya, daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteriyle hem ekranın en kötü karakterlerinden birini oynadı hem de izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar’ın kardeşi olmasına karşın, hastalıklı kişiliğiyle dizinin adeta en nefret edilen ismiydi.

Rolünü o kadar başarıyla oynadı ki izleyiciler kimi zaman adresi şaşırıp Şirin’e yapacakları eleştirileri, ağır ithamları, Seray Kaya’ya yapmaya başladılar. Bazen durum öyle üst noktalara taşındı ki Seray Kaya bile isyan etti sosyal medyadan. Şirin ve Seray’ı ayırabilen izleyiciler ise oyunculuğuna övgüler yağdırdı.

Seray Kaya, şu sıralar dizilerde yok. Kadın dizisinde sonra başka bir projede de yer almadı. Oyuncu yakında bir başka dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil oldu. Kimi oynayacağı merakla bekleniyor.

Bu arada Seray Kaya, sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Oyuncu, hayranlarıyla tv’de olmasa da şu sıralar sosyal medyada sık sık buluşmakta.

Eylül ayının gelmesi ve havaların da serinlemesiyle Seray Kaya dışarı çıkarken değişik bir kombin oluşturmuş. Bu havaları çok sevdiğini belirten oyuncu, yaptığı instagram paylaşımında kahverengi kovboy çivmeleri, şapkası ve açık renk kıyafet ile mevsime uygun bir tarz oluşturmuş.

İşte o hali:

e sevdiğim havalar gelmiş????????

Nerde Şirin, nerde Seray? Kadın'ın Şirin'i Seray Kaya, tarzıyla çok şaşırttı 7